Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Šílená Japonská Olympiáda, která si získala oblibu i ve světě pro svoje šílené překážky a monstrózní držkopády soutěžících. Zabavní pořad u kterého jsem se málem zkácel, nad šíleností i důmyslností překážek. Moje nejoblíbenější disciplína byla bitva s tanky, jejich vodními děly a papírovými terčíky jsem sledoval na DSF. Originální, šílené a zábavné. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jenom jednou ze všech dílů, co jsem kdy viděl (a viděl jsem jich dost), porazili lidi nakonec v té přestřelce pořadatele. Ti pak asi museli povinně na harakiri, ale koho to sere? Původ veškeré škodolibé parády hledejte právě tady a pokud se vám líbí, jak soutěžící padají do bláta, trefujou je míče do ksichtu, když jdou na chůdách a podobně, tak je tohle pořad přesně pro vás. 95% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Je tomu už asi tak štyri mesiace, čo som zverejnil komentár ku bizarnej krkolomnej reality show "Ninja Faktor". Tie isté slová môžem použiť aj v tomto prípade. Len ešte úvodom dodám, že toto je tá skutočná legenda. (a teraz sa budem opakovať) - "Takáto, takmer sebevražedná, športová súťaž môže vzniknúť jedine v krajine vychádzajúceho slnka, v ďalekom Japonsku. Prekonať totiž v stanovenom časovom limite náročné prekážkové dráhy nie je nič jednoduché. Viacero súťažiacich to pocítilo na vlastnej koži a som presvedčený o tom, že to veľa krát dosť bolelo. Hold národ, pre ktorý je charakteristické harakiri, či kamikadze sa pri "Takešiho hrade" určite skvele zabáva. Japonci sú divní." ** ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem to tenkrát žral na německé MTV a strašně si liboval v tom postupném "odpadávání" soutěžících. No, dnes už vím, že je to jen divadlo pro diváky a i když nikdo nesplní danou disciplínu, stejně jich do dalšího kola postoupí původní počet - 2 Japonci aby se neřeklo. Takešiho hrad je ovšem legenda, kde jde pouze o držkopády a hlavně pobavení diváka. Položil základ pro dnešní pořady jako Drtivá porážka nebo Ninja Faktor a tak zaslouží uctivé hodnocení. 60% ()

MILGOUSE 

všechny recenze uživatele

Naprosto squelá japonská soutěž, ve které i ti nejposlednější ze stovky statečných v rozličných kostýmech nakonec stejně ostrouhají v závěrečném souboji s císařem na legračních vozících, což jistě ocení každý škodolibý člověk. U tohoto pořadu se však člověk převědčí i o jiné povaze Žaponců. Žádná přetvářka což potvrzuje nejen to , že soutěží očividně těšilo ztrapnit se komickými bojovými pokřiky a úbory, ale i upřímnou radostí i v případě vyřazení. (A když to budeme stupňovat ještě trošek dál pochopíme jistou zálibu v bolesti a ponížování a můžem skončit až výhřezem střev při harakiri) Ale jak praví známé přísloví: "Není důležité zvítězit, ale přežít." ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama