Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro kterou cílovou skupinu je film určen, z počátku jsem měl jasno - dvanáctileté bravo girls, ale zápletka, kde zvítězí lesbistická láska a členka debs Devon Aoki hulí jednu cigaretu za druhou, mě malinko vyvedla z přesvědčení, film je tak debilní a stupidní, že mě bavil, do dialogů se raději nezaposlouchávejte, berte to jako relax a budete odměněni dívky jsou opravdu půvabné a nejlepší je záporňačka;) ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Oddychovka ve stylu seriálu "V.I.P" s Pamelou Anderson. Ten film je v podstatě odpad, ale nad vodou ho drží krásný románek dvou hlavních - vlastně "úhlavních" nepřátel - jednoho zločince a agentky D.E.B.S. A pouze výkony Sary Foster alias Amy a zejména Jordany Brewster (Lucy Diamond) drží celý film nad vodou. Výkony ostatních herců - a hlavně dvou zbylých D.E.B.S Dominique a Janet - jsou naprosto příšerný !!! Jordana Brewster je ale vážně okouzlující, k sežrání a "odzbrojující" a u mně zvedá film o 3*** !!! Já bejt agent, taky bych ji odevzdal všechny zbraně a nechal se RÁD unést...... ()

Reklama

lena60 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se vložit vypůjčené DVD s filmem do přehravače po důkladném prostudování zdejších ohlasů. Více než měsíc jsem v sobě hledala odvahu a musím přiznat, že vzhledem k vhodnému načasování (má potřeba odreagovat se u nějaké roztomilé blbůstky byla akutní) jsem se u této fantasmagorické parodie vcelku dobře bavila. Tak neuvěřitelně pitomé, že jsem nakonec měla chuť dát filmu i více než pouhé dvě hvězdy. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No ty krávo. Agentokovsko-Lesbická komedie,to jsem ještě neviděl.Vlastně tahle komedie by ani nemusela vůbec být tak špatná, kdyby byla alespoň trochu vtipná.Když to tak vezmu,tak jsem nenašel ani scénu,kde bych se zasmál,nebo to byl asi humor nad moje chápání. Zase ale musím ocenit pěkné lesbické scény.Takové scény tu zase jsou, a proto se tahle "pičovinka" dá v klidu dokoukat. Ani jsem vlastně moc nepochopil,o čem film vypovídá,ale nejspíš o tom,jak se agentka nějaký fakt divný školy(nebo organizace?) zamiluje do největší světový lupičky.Povětšinou mi to spíš přišlo jako totální slátanina,ale když člověk vidí ve filmu ženský jako je Jordana Brewster(hraje nic moc,ale oproti ostatním je to hotová Nicole Kidman) nebo Sara Foster,nutí to ho to na film koukat z úplně jiných důvodů. 15%, ()

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama