Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Nevim, asi mám vysoké nároky, ale takhle já si (inteligentní) komedii nepředstavuju. Něco mi však říká, že těmi přehnanými nároky to (tentokrát) nebude. Tohle je v prvé řadě (nechtěně) debilní, v té druhé nudné, prázdné, neosobité a zejména NAPROSTO zbytečné. A souhlas (viz uživ. Douglas), („skryté“) narážky (zainteresovaný člověk) lehce pochytí (čti pochopí), tak nějak mi však byly u prdele. A reakce typu, že jde o relax a oddechovku (odreagování se od každodenních starostí) neberu! To já nabízím (řeším) jinak. Třeba si dát pořádně (fyzicky) do těla (ať už při polykání km na kole, ve fitku, na futsale, na ledě, na sněhu, na skále, ve vodě, v hale při badmintonu, tenisu,....) jak je komu libo. Pokud se vám fyzická zátěž nepozdává, stačí vyzvednout (u otce) Bena (Bernského salašnického starého dobráka) a podniknout jednu z dlouhých (ne)konečných procházek. Taky ne? Tak snad nalití šťopičky tulamorky na led (popř. sklenku dobrého vína), do DVD přehrávače zasunout oblíbené hudební DVD, potřebné přítmí a účinek se do několika minut dostaví. (Nejen) pro abstinenty se přímo nabízí (kvalitní) knížka. Ať přemýšlím sebevíc, na Be Cool (mi) rozhodně místo (čas a CHUŤ) nezbývá! NEVER MORE! P.s. přiznávám (se), nedokoukal jsem to..... ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Známych tvárí (a dobrých hercov) veľa, ale potenciál zostal kruto premrhaný. Na jedno pozretie sa to dá stráviť, ale nejaká veľká zábava sa nekoná. Najvtipnejší je suvrénne The Rock ako homosexuálny bodyguard. A tanečná scéna Umy Thurman a Johna Travoltu sa ich prvej z istého nemenovaného filmu nepribližuje ani náhodou - stojí totiž za hovno. ()

Reklama

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som sa nudil. Travolta má charizmu a ako mafián je povedzme - uveriteľný. Uma Thurman potvrdzuje, že s Travoltom jej to sekne ale úplne rozkošný je The Rock a Vince Vaughn tiež nemá chybu. Do toho sa pripletú ešte ruská mafia a nigga gangstas a kolotoč sa môže začať. Jo a ešte aby sa nezabudlo na H. Keitela -" v hudobnej branži sme všetci mafiáni". Okrem toho množstvo ďalších hviezd showbiznisu v cameo roliach. Niektoré momenty boli naozaj perlami... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Spletitá a přitom nudná záležitost, která se opírá o hlášky z jiných filmů a kterou zachraňuje jenom hudba a dvojice Uma a John. Jinak se to tu hemží neuvěřitelnou spoustou dalších figurek a zápletek. Talentovaná zpěvačka, kterou chce každý prosadit. Ruská mafie, která namátkově střílí. Černí rapující gangsteři, kteří cosi vymáhají. Homosexuální bodyguard, který touží být hercem. Bossové hudebního průmyslu, kteří si neberou servítky. Příležitostní i profesionální zabijáci. Do toho sem tam někdo, kdo hraje sám sebe a hafo dalších. P.S. Omlouvám se všem na které jsem zapomněla. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jediné,co stojí za povšímnutí v této blbosti je Dwayne "The Rock" Johson a jeho zvednuté obočí(za to ta 1*).Ten chlapík mě dostává,jen pořád nemůžu pochopit,proč se ještě nedostal na trůn akčního krále!No,možná proto,že se účastní natáčení takovýhle zbytečností a nepustí se do nějakého pořádného nářezu?K filmu samotnému.Pokud mělo jít o parodii,nesmál jsem se,pokud mělo jít o krimi,nudil jsem se,pokud mělo jít o cokoliv jiného,nepochopil jsem.Naprostý chaos v ději,v postavách,ve scénách,desítky zvratů a nic z toho,jen jedno velké zmatečné klubíčko.Všeho moc a ničeho pořádně.Spoustu komentářů zde naráží na výborné vtipy a narážky pro zasvěcené,takže těm všem se asi musím tedy omlouvit,ale já teda zasvěcený v tom případě nejsem asi vůbec do ničeho,protože ve mě se nehnula ani brva po celý ten dvouhodinový paskvil. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno