Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Stejně je zajímavé, že někdo připustí, aby se nějaký kult mohl takhle zadupat do země. Muselo to probíhat nějak takhle. "Šéfe, pak tu máme poslední námět. Jedná se o film Nekonečný příběh 3, co to natočit, ať mají děcka radost? Ale to víte že jo, natočte to, ale udělejte to hodně debilní, tady máte peníze." Přesto tomu pořád nemohu uvěřit, že by to někdo mohl dětem udělat. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

MacDonald přišel o farmu a chtěl vydělávat peníze filmovými trháky. Vybral si téma Nekonečného příběhu a trpí jak námět, tak fanoušci. Bohužel k tomu nemám co dodat. Dokoukal jsem sice do konce, ale s velkým zapřením. Vyděsilo mě, že v novém příběhu je Bastien takový floutek vzpomenuv na první díl. Rád bych si v zajímavostech někdy přečetl, že film byl v USA naprostým propadákem a režisér se tématu už nikdy věnovat nebude. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení jsem čekal příšernost a nakonec zas taková katastrofa to nebyla. Určitě znám i horší filmy. Samozřejmě jednička je top, ale zde se například po dějové stránce film povedl. Není to taková příšernost jako ve dvojce. Naopak dabing je zde úplně katastrofální, primárně dabing ségry Bastiana je tak šílenej, že jsem málem tloukl hlavou o zeď. Také výběr herců až na výjimky se nijak zvlášť nepovedl. A k tomu Falco, který vypadá jako kdyby na něj přišla doba hippies. ()

sidzej odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z najhorších pokračovaní v dejinách. Niekedy človek vážne neverí, že je možné tak hrozne zhovädiť sériu. Ničota vyhrala nad všetkým. Aj nad týmto filmom. Proste nemám slov. Totálna katastrofa ktorá našťastie prinútila tvorcov zabrzdiť a nepúšťať sa do ďalšieho pokračovania. A my diváci vám za to budeme veľmi vďační. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách zmršený film, který by měl být označený jako dětem nepřístupný v rámci snahy o kultivování jejich vkusu. Mizerný scénář i provedení. Naprostá degenerace původní myšlenky literárního Nekonečného příběhu. Jestliže měl Ende coby autor předlohy velmi vážné výhrady už k nadprůměrné jedničce, pak tato impozantní slátanina ho s největší pravděpodobností přivedla do hrobu, protože pár měsíců po premiéře zemřel. Celkový dojem: 5 %. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)

Reklama

Reklama