Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

honzzicek 

všechny recenze uživatele

U téhle praštěné komedie jsem se před lety královsky bavil a ani dneska nepohrdnu filmem, který si dělá srandu téměř ze všeho. Sice Sandler, jinak můj oblíbenec, ze sebe celou dobu svým pitvořením dělá kašpara, ale alespoň pobaví. ()

JohnyBlaxx 

všechny recenze uživatele

Když tendle film přišel do videopůjčovny tak změnil můj svět. Během 1,5 roku sem ho viděl asi 7x... Podobné šílené fantas magorie s dobrými herci mám rád. ()

mydlo 

všechny recenze uživatele

Nevim jak ostatní,ale já se celkem bavil.Humor mi sedl,hudba super,efekty dobré,ozzy v pohodě.Při poslech komentářů autorů tam muselo být hodně veselo.Příjde mi to jako výplod hodně rozjeté párty,po které zbylo víc než jen poblitej barák. ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Je to prostě komedie. Malý Nicky není malý. Není ďábelský. A není z jihu. Zato jeho bratři jsou zlí, jsou ďábelští a také nejsou z jihu. Přesto je jim stále zima. Řádění bratrů na světě nemělo chybu. Stejně tak Nicky s jeho větou "Vlez si do flašky". A Reese Witherspoon byla prostě k sežrání. Já se nad tím prostě bavil. ()

DapaCz 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera musely asi pěkně dlouho bolet ústa s oné pokřivené grimasy, kterou byl nucen držet po dobu celého filmu... šlo by to i bez ní. Celkem slušná zábava s nenáročným humorem, který neurazí a pobaví. ()

gastronom 

všechny recenze uživatele

Herecky parádně obsazeno,nechybějí klasické štěky(Rob Schneider) ale i neobvyklé štěky(Ozzy).I jako milovník heavy metalu jsem spokojen.Geniální pekelný trest pro Hitlera.Třeba to tak je:-) Doporučiji film o filmu. ()

CelleDino 

všechny recenze uživatele

Tohle neni dobrý . Nesnášim , když hraje Sandler dementa jako ve vodonošovi. Po většinu času nuda největší (ale mám již zmíněný předsudek) , Adolf a ananas vynikající !! ()

sirma 

všechny recenze uživatele

Kvalitní komedie nejen pro fanoušky metalové muziky (mně). Dlouho jsem shlédnutí dodkládal, až jednou byla v televizi a já se bavil celý film. ()

Neo83 

všechny recenze uživatele

Z filmu som veľmi sklamaný. Na retardovanom Sandlerovy som sa ani raz nezasmial,celkove ani veľmi nie je na čom.Kozy na hlave,Adolf s ananásom v zadku,nepotrebujú komentár. ()

viax 

všechny recenze uživatele

Neskutečná krávovina s bláznivými vtípky. U natáčení se museli pěkně vyblbnout. :-) Hitler a ananas? To je hezké, že si Amíci vzpomněli na Evropu, je pro ně vzdálená asi jako pro nás Vietnam. A Troška ho do Kameňáků nezakomponoval. ()

Kolja008 odpad!

všechny recenze uživatele

Snazil som sa, vazne som sa snazil. Ked som sa zasmial az v 20 minute povedal som si, ze to dam. Nakoniec v 32 minute som to vzdal. Zivot je kratky. ()

andreas_tool 

všechny recenze uživatele

Asi i kvůli rockovému soundtracku, narážce na Pepsi a závěr s Madmanem dávám 4*. Nečekejte ,,inteligentní humor". ,,Jenom" sérii dobrých hlášek! ;-) ()

EYO EYO 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn , ďalší film od sandlera ktory nesklamal a pobavil ,fajn humor ,najväčšia sranda asi ten rozprávajúci , tiež bola fajn patricia arquette ktorá bola v tom čase ešte menej známa (najradšej ju mám v seriali c.s.i cyber ) ,čo viac ktomu poviem proste veľmi fajn oddychová komédia ()

cartouche 

všechny recenze uživatele

Tolik hereckých hvězd. A taková infantilní ptákovina... Po hodině to začalo být už opravdu nesnesitelně, trapně dementní a až do konce se na tomto nastoupeném trendu nic nezměnilo. ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama