Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Spolu s Písní pro nevěstu tenhle film u mě bojuje o post nejlepší Sandlerovky. Zde Sandler svůj svérázně úchylný smysl pro humor pustil ze řetězu a udělal jen dobře. Baví mě to takřka nepřetržitě celej film. Pro mě velkým překvapením Rhys Ifans, od tohohle filmu ho mám rád a role mu sedí. Naprosto skvělé vystoupení Jona Lovitze, nekorunovaného krále humoru. "Mám tady míchač na pepř, stříbrný udělátko z Afriky!" :o) ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že se štáb bavil při natáčení, ale bohužel při shlédnutí filmu už to bylo naopak...Je to pakárna, kdy nejlepší scény jsou tak akorát z Harvey Keitelem, který jako satan byl neuvěřitelný ;) A taky scény s kozama na hlavě :D To jsou dvě věci, které si vždy vybavím :) Ale zbytek je fakt blbost, která není ani vtipná, ale dívatelná.... ()

Reklama

ripo 

všechny recenze uživatele

K.A.T.A.S.T.R.O.F.A. !!! Tak trápny výkon herca a tak trápny komediálny scenár s tak trápnymi "fórmi" som už dávno nevidel .... Síce ..... Nebolo to až tak dávno. Kameňák č. 2 u mňa spadol do tej istej odpadovej jamy ako Malý Nicky. S tým rozdielom, že Sandler pláva na povrchu toho odpadu a Troška je v tom až po uši .... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsi prepadak v Sandlerovej kariere a pre mna je to jeho najoblubenejsi film. Mozno preto, lebo to nie je klasicka idiotska Sandlerovka. Edit 2020: Stále ma baví tá netradičnosť tejto komédie a užívam si všetky tie cameá, ale Sandler mi totálne lezie na nervy. Keby hral len normálneho naivku, ale on zase hrá toho svojho otravného retarda. Kvôli nemu znižujem hodnotenie o jednu hviezdičku na 3*. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po sračkoidním úletu o debilním malým plešárdovi a jeho kamarádech od jedoho Inda jsem si potřeboval spravit chuť. Tento film to zvládl lépe než uspokojivě. Ano, je zde pár věcí, které nemohly příjít vtipné ani autorům, ale taky je zde kupa nefalšované ďábelské zábavy a pekelného pa(á)ření. Několikrát jsem se rozesmál hřmotným smíchem, který museli slyšet i sousedi sousedů. Velmi milá byla scénka s Dolfíkem, ananasem a análním vývodem(v tomto případě přívodem). Zkrátka je to taková milá volovinka, která rozhodně dovede zvednout náladu. Lepší 3*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Jon Lovitz si v tomhle filmu krátce zanotoval refrén písničky "Ladies Night". Tenhle samý song interpretoval i v dalším Sandlerovském filmu, tentokrát ve The Wedding Singer (1998). (ČSFD)
  • Skladba, ktorú hrá Nicky na gitare, je od slávnych Van Halen - Runnin` With The Devil. (Cappuccino)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama