Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Wade 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že nikdo nepochopil k čemu slouží tenhle film. Malý Nicky - Satan Junior je komediální jízda, která má za úkol jen rozesmát diváka. Mě rozesmála a povede se jí to kdykoliv kdy jsi ji pustím. Adam Sandler je jednoduše jeden z nejlepších komediálních herců a potvrdil to i tady. Příběh jako stvořený pro komedii, která má bavit a já nemůžu jinak než dát 5*,protože Nicky je jedna z nej komedií. 98% ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem zírala s otevřenou hubou ze 3 důvodů: 1. jak je možné, že vznikla taková ptákovina 2. jak je možné že mě ta ptákovina bavila a místy jsem se fakt neskutečně pobavila a 3. jak je možné, že v takové ptákovině hrají takové hvězdy, jako H. Keitel, R. Witherspoon, Q. Tarantino s ostatni? Ani na jednu otázku odpověď nemám doteď, ale můžu říct, že tohle je hodně jednoduchá a nenáročná komedie do nepohody. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Strašně šílený film. Sandler opět aplikuje naprosto neskutečný humor, který rozhodně není pro všechny, a já mu ho toleruji jenom proto, že prostřednictvím tohodle skvostu si dělá legraci absolutně ze všech a ze všeho, co se mu zrovna namane. Především pak ze samotného pekla, které bylo vykresleno tak stupidně a pro nás Čechy neuvěřitelně, až ten parodický nádech zcela zvítězil a převážil smypatie na stranu filmu. Ono sledovat Satana Harveyho Keitela, jak trestá Adolfa Hitlera, mělo něco do sebe, ať už na to každý nahlíží dle svého. Na jednu stranu strašně bolelo sledovat herce Sandlerových kvalit v tak debilní roli, oproti tomu ale potěšilo těch pár výborných scén a množství bezprostředních odkazů spojených s účastí mnoha známých tváří. Nevím, jestli bych měl tohle přímo doporučovat, ale úplná ztráta času to v žádném případě není. 50% ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

14.4. 2010 - ty miluješ herectví, já miluju chcaní. Ta akce s papežem asi nejlepší z první dvacetiminutovky. Jinak Nicky malým myšlením, ale velký svými činy. Wau, ať je takovýhleh komedií více. Smích celkem často, ale s přibývajícími dny, co jsem tento film trošku moje hodnocení přehodnocuji na tři hvězdy. Jsou lepší komedie a neříkejte mi že né. ()

LadyDevil 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho mi trvalo, než jsem se konečně podívala na tenhle filmeček..slyšela jsem toho o něm totiž tolik, že jsem byla opravdu natěšená a hlavně jsem čekala něco trošku jinýho. Proto mě docela překvapilo, jak moc je to bláznivý a že to docela smrdí klasickým komediálním americkym humorem..nicméně díky vtipným momentům, kterých tam rozhodně není málo (navíc mě odrovnal Ozzy v závěru filmu:-D), skvělýmu rozpadajícímu se pekelníkovi Harveymu a tomu, že jsem se nenudila, dávám 3* :-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama