Reklama

Reklama

Epizody(24)

Dvacetiletý Keitaro Urashima odchází od rodičů a stává se správcem Hinatské dívčí ubytovny. Keitaro se už marně několikrát snažil dostat na Toudai (Tokyjská Univerzita). Důvodem jeho neustálého snažení je slib, který před 15 lety dal kamarádce na jejíž jméno si už ani nepamatuje. Přesto nezapomněl a snaží se svůj slib za každou cenu splnit. A tak si na společnost Keitara musejí zvyknout obyvatelky ubytovny, kterými jsou plachá Shinobu, nesmírně hyperaktivní a vynalézavá Kaolla Su, vynikající šermířka Motoko, Keitarova tetička Haruko, nevyzpytatelná Mitsune (zvaná Kitsune) a superagresivní, milá a hlavně hezká Naru Narusegawa, do které se Keitaro rychle zamiluje. Keitaro v ubytovně zažije mnoho příhod a nehod, ze kterých vyjde vždycky jako úchylák. S Keitarem a obyvatelkami ubytovny se setkáme ve 24 dílech plných vzpomínek, slibů a hodně velké legrace, kterou je Love Hina přímo nabitá. (Roby)

(více)

Recenze (19)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Love Hina by se strukturou dala docela dost dobře přirovnat k "Ah! My goddess", ale přeci jenom je Love Hina snesitelnější a méně nudná. Je ale pravda, že se postavy vlastně vůbec nikam, za celou dobu seriálu a co se týče vývoje, nepohnou. A to hlavně proto, že každý díl má vlastně svůj děj...hlavní dějová linka zůstává pouze jako nějaká kulisa, která se děje "jen tak mimochodem". Škoda...nicméně, pokud nemáte co dělat a máte náladu na romanci (i když se to tak nemusí zdát, tak to přeci jenom romantické trochu je), u které se alespoň trošku zasmějete, tak do Hiny můžete s klidem jít. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

U komediálního anime by člověk čekal, že se bude smát a to docela často a sem tam dostane dokonce záchvat smíchu. Já jsem však velkou část času stráveného s Love Hinou spíše kroutil hlavou. Většina "humorných situací" spočívá v tom, že hlavní hrdina Keitaro cosi provede (většinou je to nějaká téměř erotická nehoda) a pak je ztřískán, obvykle Narusegawou (jeho láskou) nebo Motoko. Jindy je ztřískán jen tak. Pravda jsou tu i jiné zdroje "legrace", ale jen málo zdrojů legrace a žádný zdroj LEGRACE. Pobavit mě dokázala snad jen Kitsune se svými žertíky a Kaollu Su se svými hračkami. Pokud jde o romantickou linku, tak ta je také dosti hrozná. Ústřední dvojice Naru-Keitaro se sice má ráda, ale všemožně to popírá. A tak si projevují lásku trapným zajíkáním a nesmyslným násilím. Od nějakého 13 dílu mi začalo být líto, že někdo netříská pro změnu Narusegawu, protože se pro mě stala naprosto nesnesitelnou. Osobně si myslím, že by to seriálu pomohlo a Naru mohla prodělat nějaký vývoj. SPOILER - ke konci seriálu se zdá, že vše přece jen dojde svému logickému rozuzlení - v tu chvíli opouští seriál snahu rozesmát, aby se k ní pak vrátil v dílu posledním (na Hinu docela zdařile), ovšem za cenu neukončení milostného trápení ústřední dvojky. BTW poslední 25. díl (OVA speciál) je skoro až ecchi, pantsushoty nešetří. KONEC SPOILERU. Shrnuto, podtrženo - téměř stoprocentní souhlas s Idahem - jenom se mi to ještě o něco více nelíbilo. Pouhé **. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ach jo, asi jsem si to vybrala na špatnej den, ale tohle je prostě nuda, nuda, nuda. Je tisíce miliony lepších anime, a nejen anime... A dnes nemám náladu za tu nudu dát více hvězdiček. There's no way. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Love Hina je zřejmě to nepřeceňovanější anime z poslední doby, jež jsem viděl. Vypráví příběh o chlapci jménem Keitaro, jenž se dostane na místo správce dívčí ubytovny po své babičce, která se rozhodla odejít do důchodu. Ubytovnu obývá zajímavá směsice atraktivních obyvatelek, mezi nimiž objevení příslušníka opačného pohlaví vzbudí patřičný rozruch, a to nejen kladný... Za největší zápor bych považoval hlavní dvojici hrdinů, tedy Keitara a Narusegawu. Keitaro je naprostý ubožák a vůbec si nezasluhuje žádné sympatie. Narusegawa je zase arogantní dívka s nesmyslnými sklony k násilí, jejíž výbuchy mohou u některých lidí vyvolávat blažené pocity soudě podle pětkových hodnocení. MOŽNÉ SPOILERY Čímž se dostávám k největšímu problému celého seriálu. Ačkoliv je založen na vztazích a interakci jednotlivých postav, za celou dobu trvání seriálu se vztah mezi hlavními hrdiny nijak nezmění. Keitaro je na konci bit jak žito stejně jako na začátku. Konec seriálu je v zásadě stejný jak na začátku, což považuji za podvod. Skutečný konec seriálu a utrpení divákovo končí až v OVA. Tedy pražádný vývoj hlavních postav. KONEC SPOILERŮ Teď v krátkosti ke kladům. Seriál ženou dopředu velice zajímavé vedlejší postavy, z nichž jsem si oblíbil obzvláště Motoko, Kaollu a doktora Seta, a jsou hlavním důvodem, proč jsem se zhruba prvních 16-17 dílu občas i bavil. 40 % ()

Deschain 

všechny recenze uživatele

Priemerné anime, v ktorom lamer Keitaro dostane v každom diely po hube, lebo je absolútne neschopný. Najvyššie skóre v rozdaných pästiach si drží Naru, ktorá vlastne nevie, či má Keitara rada alebo nie, ale nikdy si nenechá ujsť príležitosť jednu mu vraziť. Pre mňa najlepšia postava rozhodne samurajka Motoko. Dopozerala som to síce do konca ale extra nadšená som z toho nebola. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Ona už manga Love Hiny začala být po nějaké době svou repetetivností nudná a je docela škoda, že scénář seriálu ji v tomhle (a pochopitelně nejen v tom) kopíruje. ------ Nenadálý správce holčičí ubytovny Keitaro je tupě plochý charakter. Jeho plochost pak sdílejí i ostatní obyvatelé. Náročnějšího diváka začne navíc opětovné a opětovné mlácení od tsundere Naru velmi rychle nudit. Částečně to sice ze začátku oživuje linie, kdy se Keitaro snaží dostat na školu, ale ani to nemá v rámci zábavnosti příliš dlouhého trvání. Nálož 24 dílů shledávám jako zcela nesmyslnou, protože scénář nemá už od nějakého 3.dílu z čeho brát a tak se soustavně recykluje. ------ Love Hina je dle mého seriál zcela zbytečný a svou opakovaností nudný, leč uznávám, že extrémně nenároční diváci si jej užít mohou. Slabé 2*. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica dielov je tak neskutočne nudná a nič vtipné v nich nie je, že som to chcel skoro prestať pozerať.Ale kto si počká zistí, že tá druhá polovica je romantická a celkom podarená.Postavy konečne v druhej polovici dielov čiže od 13teho dielu (tak sa mi zdá je to ten diel o bozkoch) odvtedy je Love hina celkom fajn.Stačilo keby to má 13 dielov orezať tie zbytočné a moje hodnotenie by bolo možno lepšie. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Být svět plný ženských, které nejdříve kopou a mlátí, ale mají božská těla, pak bych radši volil život v osamění na pustém moři. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

On je obrýlený a stydlivý slaboch a ona je impulzivní prototyp holky-krávy. Oba se do sebe zamilují. Co víc k tomu dodat. Děj se prakticky pořád točí okolo "záhadného" slibu dětství, který na 26 dílů opravdu nestačí. Nebýt vedlejších postav jako Kendo girl Motoko, rozkošné Mutsumi Otohime, svérázné tety Haruky, létající želvy Tamy nebo parkování pana Sety, tak by celý seriál stál za starou belu. Normálně nejsem pro slepé kopírování mangy do anime, ale v případě Love Hiny bych za to dal nevím co... Tam se aspoň něco dělo a vztah mezi Keitarem a Naru nebyl tak nevýrazný a nudný! 5/10 ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tohle animé je nářez, smál jsem se velmi moc, a kdo by ne. Téma sice není moc originální, ale mně bohatě uspokojilo, zvláště když Keitaro pořád opakoval přijímačky na vysokou:D Tohle animé má hodně dobrý humor, i když na Top animé v žánru něco ztrácí např na legendu jako Azumanga Daioh, i tak je to skvělá zábava se na tenhle kus dívat. Docela mě zaráží nevyrovnané hodnocení tu, ale každý ma holt jiný vkus. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Jsem asi divnej, ale mlaceni Keitara se mi libilo, hlavne od cca 15 dilu jsem si na to uz zvykl a ocenuju, ze ty epizody byly vicemene originalne zpracovane. 7+/10 ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na to, že mi tento seriál odporúčalo niekoľko ľudí, som mal asi privysoké očakávania - v mojich očiach nedosiahol ani len polovičné kvality toho, čo som z anime doteraz videl, rozporuplný dej, ešte rozporuplnejšie postavy (povedal by som, že až doslova hlúpe), stagnácia v ich vzťahoch, odklad rozuzlenia až na Love Hina: Again...Zatiaľ najväčšie sklamanie pre mňa ako pre nováčika vo svete anime doteraz. ()

Phyrexian odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud bych chtěl někoho odradit od sledování anime, doporučil bych mu Love Hina. Jednoznačně nejhorší hnus, co jsem viděl. Možná je to tím, že nejsem Japonec, ale neustále mlácení brýlatého paka mi vtipné nepřijde. Neřeknu, kdyby to bylo jenom občas nebo ze začátku, ale ono je to tam furt, chlapec dostává přes rypák stejnou mírou v díle prvním i posledním. Doteď nechápu, jak jsem to mohl dokoukat, asi jsem neustále doufal, že se to zlepší. Nebo mě u toho držely vedlejší postavy (třeba dívčina s dřevěným mečem, jméno si nepamatuju), které jsou jediným kladem téhle zrůdnosti. Pokud plánujete sledovat anime, vyhněte se tomuhle Odpadu hodně velkým obloukem. -1/10 ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Plusy: výtvarná stránka, občas povedený díl, postavy Mínusy: Narozdíl od mangy místy dost nudné. Příliš infantilního humoru. Malý vývoj vztahu Keitara a Naru (narozdíl od mangy). ()

danielwanderer 

všechny recenze uživatele

Tretí raz upravujem svoj komentár a opäť znižujem hodnotenie tým ako plynú jednotlivé epizódy. Neviem, čo sa niektorými epizódami autori snažili dokázať. O niečo viac ako manga? Keby mangu do puntíku okopírovali, výsledok by bol oveľa lepší, i keď by som minimálne ja sa už nemal čím prekvapiť. Celkom súhlasím s Idahom a aj jeho averzií voči Naru a Keitarovi. V mange je to inak a myslím, že by už spomýnanému Idahovi viac sadli (napr. Keitaro vedel skvelo variť, Naru začala mávať výčitky keď ho bila a postup ich vzťahu bolo cítiť oveľa krajšie). Škoda, škoda... ...hlavne zadupanej ecchi zložky :P. ()

lord-artoo 

všechny recenze uživatele

Love Hina má velmi zvláštní typ humoru, který nemusí sednout každému. Přidáme-li k tomu, že se jedná o ecchi, počet fanoušků musí nutně klesnout o to víc. Hinata girls získávají mých pět hvězd za vynikající absurdní humor, propracované charaktery postav, vynikající atmosféru a nostalgie, kterou mi přinesou vždy, když si pustím titulní skladbu, protože se jedná o jedno z prvních anime, které jsem kdy viděl. Má srdcovka. ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

Toto je ovšem zoufale málo směšné na to, že si to přivlastnilo nálepku komediální seriál. Keitaru chudáka správce po chvíli začne člověk litovat, jelikož je v jednom kuse mlácen z nějakého zvráceného rozmaru dívkami, pro které by skočil pod rozjetý vlak, kdyby mu řekli. Naneštěstí tyto útoky na Urashimu-sana velmi rychle omrzí a jejich vtipnost vyprchá jak bublinky v odstáté limonádě. Nejvíce je pak bit dívkou, která jej nejvíce miluje, což je velmi deprimující a minimálně zábavné klišé. Nakonec jsem už fandil každé jiné dívce, která se z jakéhokoli důvodu rozhodla urvat váhavé Keitarovo srdce. Člověk by se až rozcuchal z ustavičného kroucení hlavou, když se na scéně objeví robotické želvy, nebo Su-chan s poruchou dospívání. V každém díle se pak vyskytuje větší, či menší uskupení stařešinů, kteří vysypou z rukávu v tu nejméně vhodnou chvíli, to nejvíce matoucí moudro. Jejich význam mi zcela unikl. ()

Reklama

Reklama