Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejubožejších komedií, co jsem kdy viděl a to proti americkým "teenage" komediím nic nemám a vcelku mi sedí, ale toto už je moc. Jen moc nechápu, co vedlo na účasti v tomto, mojí oblíbenkyni Zooey Deschanel a Elizu Duschku(která, díky svému sexappealu držela film nad vodou), díky učasti jich dvou 1*, jinak odpad! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že ještě někdo chápe, že teenagerská komedie nemusí stát zrovna na "vyměšovacích" vtipech. Tahle komedie je jedna z mých nejoblíbenějších v této kategorii, i když do očí bijící Statečné srdce jim neodpustím. Aspoň, že vtipné scény tam mají hvězdy typu Vanilla Ice, Tony Hawk či ke konci David Hasselhoff. A ta Zooey Deschanel :). ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických teen komedií, tentokrát o pravém outsiderovi, který si dokáže vybojovat místo na slunci. Na doporučení to rozhodně není, je to dle klasické šablony, není tam nic originálního a asi se na to už nikdy nepodívám. Nicméně jsem se na to kdysi dávno mrkl s partou kamarádu u piva a v podobném prostředí a atmosféře to jde. Díky příjemným vzpomínkám na jeden večer přihazuji i menší třetí hvězdu. Bez party a piva jde ovšem o nevýrazný průměr, který není potřeba vidět. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÝ FILM!!! Konečně po čase zase nějaká pořádná komédie která mě dostala do kolen. DJ Qualls je perfektní herec a komediant. Bylo to ztřeštěné prostě geniální. Učast Tomyho lee nebo Vanilla ice o Hasselhoffovi ani nemluvím ten má štěky poslední dobou v každé druhé komédiji byla fajn. Co víc napsat :-) ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film obsahuje jisté kýče, vypořádává se s nimi velmi inovativně a celé je to nehorázná jízda doplněná velmi slušnou muzikou. Některé věci jsou ve filmu zbytečné, některé chybí, ale pořád je to jedna z nejsympatičtějších komedií se zacílením na teenagery, kterou jsem viděl. DJ Qualls je sice magor, ale hraje to docela důvěryhodně, Zooey je kouzelná jako obvykle, Eliza Dushku působí hodně přirozeně a celé to skončí takovým krásným optimistickým závěrem. Jenom ten pád z koně na úplném konci je trochu už zbytečný. *** Ve zkratce: DJ Qualls je prostě božííí :) Když se nedaří, změň školu. Funk. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama