Reklama

Reklama

VOD (1)

Danny Roman je jedním z nejlepších policejních vyjednavačů. Je obviněn z vraždy svého partnera. Ze zoufalství vezme jako rukojmí členy policejního sboru, a snaží se tak odhalit skutečného vraha. Chris Sabian, další z předních vyjednavačů chicagské policie, se pokouší dostat Romanovi pod kůži, manipulovat s jeho city, uklidnit situaci a osvobodit rukojmí. Ten však tuto strategii dobře zná – sám ji používal. Celé město napjatě vyčkává a vyjednávání začíná... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Jordan 

všechny recenze uživatele

v tak podivnom žánri akým je žáner thriller je tento film príkladom, ako by exemplárny kúsok mal vyzerať - so zvládnutými hereckými výkonmi, s obstojne vystavaným napätím a atmosférou ktorá nás drží do konca, so zápletkou a nestupídnymi dialógmi, s neprehnanými scénami a pomerne dobrým príbehom, s kriminálnym podfarbením, pri ktorom čakáte, kto to naozaj mohol byť - skrátka veľmi dobrý "thriller" ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"I WANT YOU TO APOLOGIZE FOR TELLING YOUR MOTHER SHE LOOKS... WIDE." ----------- Metropolitná polícia Chicaga je teda pekný bordel. Človek si ide do parku na stretko a ani sa nenazdá, na druhý deň už vedie vojnu proti federálnym agentom, byrokracii a kolegom-nekolegom. Scenár je spolu s dvojkou Jackson & Spacey, lahôdka. Atmosféra veterného mesta slušne zachytená. Hudba - čerešnička na torte. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Gray natočil velice zdařilé akční drama / thriller, které diváky dokáže zaujmout jak slušným dějem (ve kterém nechybí psychologické pasáže okořeněné akčním nábojem), tak i vhodně zvoleným hereckým obsazením a především dobře propracovanými postavami. Během té dlouhé stopáže nezbyl skoro žádný prostor pro nudu – což připočítávám k dobru. Film jsem viděl již několikrát a nikdy neomrzí! 70% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Divím se a kaju zároveň, že mi tak dlouho unikal takhle skvělý kousek. Naprosto precizní thriller, nervy drásající atmosféra, opět bezchybný Samuel...V devadesátých letech vznikalo mnoho skvělých subžánrovek tohoto tipu a já, bezprostředně po shlédnutí, nemůžu přijít na moc jmen, minimálně stejně kvalitních jako je tento. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|75%| Rozhodně je to kvalitní kousek a příspěvek k devadesátkovým thrillerům. V mých očích se samozřejmě nejedná o nic extra světoborného. Přesto klady převyšují nad zápory, které tu snad ani nejsou. Vylepšit by se dalo ledacos, ale v rámci žánru vše podstatné šlape jak hodinky. Možná nějakou více překvapující scénu či lepší zvrat ke konci by to chtělo, ale nebudu tu zbytečně kritizovat. Celé to bylo celkem napínavé, hlavní hrdina Samuel L. Jackson to zahrál výborně včetně Kevina Spaceye – těžko říct, který z těch dvou mě bavil víc. Jackson si svou roli vyjednavače užil a sehrál skvěle. Ostatní vedlejší postavy zahráli rovněž věrohodně. Dějově a scénářem to není moc složité, k tomu ten pěkný a typický look z 90.let. Nemám proč si stěžovat, zábavná podívaná to byla. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (16)

  • Nočné davové scény pred mrakodrapom sa natáčali dve po sebe idúce noci v septembri 1997, približne od 17:00 do 7:00 hod. Kvôli studenému dažďu a vetru mnoho komparzistov počas noci odišlo alebo si vytvorili antagonistické vzťahy s asistentmi produkcie. Keď natáčanie v noci skončilo, len malé percento zostávajúcich komparzistov si reálne prevzali svoje poukážky na jedlo ako odmenu a väčšina utekala čo najskôr domov. (Arsenal83)
  • Když už je jasné, že Danny Roman (Samuel L. Jackson) unikl z budovy, místní velitel Beck (David Morse) si bere v případu velení od FBI, protože kompetence FBI se vztahuji na budovu a nikoliv na prostor vně. Následně ovšem zastavují na ulici ve vozidle Chrise Sabiana (Kevin Spacey) členové FBI. (Jedza)

Reklama

Reklama