Reklama

Reklama

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa

  • Česko Bean (více)
Trailer

Obsahy(1)

Správní rada Královské národní galerie by se ráda zbavila neschopného kustoda Beana. Rozhodnou se ho vyslat do Spojených států jako experta, který má vypomáhat kolegům z Griersonovy galerie s přípravou velkolepé vernisáže. Svérázný chlapík způsobí pozdvižení v letadle, po přistání je zadržen jako terorista. Bean se tak poprvé setkává nejen s poručíkem Brutem, ale také kurátorem Griersonovy galerie Davidem Langleym, který jeho potrhlé chování přičítá genialitě. Langley Beana odveze k sobě domů a představí ho své rodině. Manželka nemá pro Beanovy kousky pochopení a dává Davidovi ultimátum. Buď dostane Beana z domu, nebo se ona po dobu jeho pobytu v Los Angeles odstěhuje. Ještě horší je to v galerii, kde Bean zůstane jen chvíli před slavným obrazem sám. Stačí jediné kýchnutí a obraz, jehož cena se pohybuje v desítkách milionů, je navždy zničen. Bean se přizná Langleymu, že není žádný doktor a obrazům vůbec nerozumí. Zoufalý kurátor se opije a Bean pochopí, co všechno způsobil. Rozhodne se vše napravit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (427)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Howard Goodall: 1. I Love L.A. - OMC ,2. Picture Of You - Boyzone ,3. I Get Around - The Beach Boys ,4. Walking On Sunshine - Katrina And The Waves ,5. Yesterday - Wet Wet Wet ,6. Running Back For More - Louise ,7. That Kinda Guy - Thomas Jules-Stock ,8. Give Me A Little More Time - Gabrielle ,9. He's A Rebel - Alisha's Attic ,10. Stuck In The Middle With You - Susanna Hoffs ,11. Art For Art's Sake - 10cc ,12. Have Fun Go Mad - Blair ,13. Can We Talk (Pure Radio Mix) - Code Red ,14. Bean Theme (Mad Pianos) - Howard Goodall ,15. Elected - Mr. Bean And The Smear Campiagn ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou. Skečmi nabitý hodinuapoltrvajúci gag. A čo je prekvapujúce, ani dej to nemalo zlý, proste totálny úlet. Atkinson proste vyžmýkal čo sa dalo a za to mu patrí moja vďaka. Aj preto ostane pre mňa postava Beana jedna z najnezabudnuteľnejších postáv vôbec. 95%. ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Filmová katastrofa to určite nebola ! Naštastie sa film snaží nadviazať na Rowanov nemý groteskný humor, ktorý mu tak ide a zbytočne ho nenúti rozprávať. Je tu pár naozaj výborných scén, ale hlavne Bean na akého sme zvyknutí. Moula a packal. Ja som sa výborne bavil, aj keď kvality seriálu to zďaleka nedosahuje. Slabšie 4*. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Atkinsona žeru, ale v tomhle slepenci si tolik ublížil, že jsem ty dvě další hvězdičky nemohl nikde najít. Prostě to nemělo žádný děj a byli jsme jen zvědavi, co nového zase předvede. Bohužel nic. Nad polovinou ho drží snad jen ty známé aplikované scénky. Navíc hlas pana Saice mi u Rowana moc neseděl. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Všichni na Beanův film nadávají, ale já nemůžu zaujmout jednoznačně negativní stanovisko. Je sice o něco horší než krátké příběhy (rozdíl je hlavně ve snaze - to slovo zdůrazňuji - o děj), místy to ztrácí takového Beanovského ducha, ale je to stále dost vtipné, mnohem víc než většina ostatních amerických komedií, které se dnes točí. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Producenti chtěli do role generála Newtona někoho méně známého, ale když se nabídl Burt Reynolds, nedokázali ho odmítnout. (Karlos80)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles a ve Velké Británii. (reich)

Reklama

Reklama