Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. Marylin Rexrothová je vypočítavá potvora, která se rozhodla, že si peníze na svou nezávislost vydělá rozvody s bohatými manželi. Udělala ale chybu, že si vzala jiného advokáta, a tak rozvod, při němž si slibovala dokonale oškubat svého bohatého manžela, prohrála. Ale je to profesionálka, ze své chyby se poučila. Nachystá proto na Milese dokonalou fintu, herce vydává za svého nového nastávajícího zazobaného manžela jen proto, aby se dostala na kobylku samotnému Milesovi. Ten se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (352)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Coenvoci jsou taky jen lidi a natocili prumernou romantickou komedii ve ktere te romantiky opravdu moc neni, ale za to humor je dost kvalitni v jistych scenach a to jen diky vyraznemu Georgovi Clooneymu. Zeta Jonesova je jako vzdy chladna a jeji afektovany pohled je na facku... Nejsem zrovna bratrske dvojce fanousek, takze me to vubec netrapi, ale opravdu jdou hodne dolu, kde jsou ty doby... 5/140 ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Cary Grant současnosti jako rozvodový právník svádí klientku svého protivníka. Další variace na téma: "Kdo koho dřív převeze" s příměsí coenovské poťouchlosti. Clooney navíc boduje se svými zuby mnohem víc, než jsem kdy čekal. Coeni změnili svůj žánr, což jim vůbec nebylo ke škodě. Inteligentní a vůbec po čertech vtipná komedie. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

George Clooney a krásná Catherine Zeta-Jones. O těch dvou je tento komediální počin především. Oběma jim to .vkusně ladí, nějak moc se jeden nad druhého nevyvyšuje a hrají vzorně a žádný z nich si nechce ukradnout tento film jen pro sebe. Jenže film dojíždí na nízkou dodávku nápadů a od dvojice Coenů jsem už zažil zajímavější "majstrštyky" než je tenhle, tak nějak do průměru spadající film. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Clooney je na vrchole a skvelo využíva svoje postavenie idolu (podobne ako v DANNYHO JEDENÁSTKE). Obdobne je to s CZ-J. Ale príbeh je bieda. Zbesilé množstvo postavičiek je hlavne z počiatku komické, ale zase nie až také vtipné. Iskrenie medzi postavami je navyše prerušované a nedokáže naplno vyniknúť. Taký ZÁKON PRÍŤAŽLIVOSTI bol podobne kamuflovaná zábavka, ale romantika tam bola uverieľnejšia. A hlavné postavy tam mali akosi viac priestoru. Tento film je príliš roztrieštený (v štýle gangsteriek) na to, že ide len o šarm dvoch postáv (no dobre, troch - bol tam aj ten zabijak :-))... ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

I dnes je možné natočit vcelku dobře odvedenou a místy i nápaditou konverzační komedii, která sice ponělud konvenčně, leč počestně krouží kolem skutečných citů a opravdového života. Fakt, že hrdinové přitom semtam přešlápnou do ne zcela počestného mravna, se v této konstelaci stává druhotným. Sympatickým lidem, jakými v tomto filmu jsou Zeta-Jonesová a Clooney, to rádi věříme. A to přesto - nebo právě proto - že v této romantizující komedii oni i my - jejich diváci a oddaní ctitelé - předem víme, že za hranice ustáleného standardu se podíváme jen tu a tam a naopak poměrně často klopýtneme o sice výjimečné, ale ne zase zcela raritní momenty pod takto vymezenou úrovní. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (6)

  • Kniha, kterou Marilyn čte, se jmenuje "Into Thin Air" a je o zdolávání Mt. Everestu. (D3VIL)

Související novinky

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Clooney & Coen Brothers

Clooney & Coen Brothers

25.11.2005

Herec George Clooney už má za sebou dvě úspěšné práce se scénáristicko režijně producentským duem Ethanem a Joelem Coenovými, kterými byli filmy Bratříčku, kde jsi? a Nesnesitelná krutost. Nyní se… (více)

Reklama

Reklama