Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život utíká rychle... Stíháš to? Nejpůsobivější a nejbrutálnější film o drogovém opojení, který byl kdy natočen. Film, který Vás převálcuje víc než dávka speedu. Tři dny hédonistických hrátek se změní v šílenou odyseu, když se ztroskotanec Ross stane řidičem a místním dodavatelem drog výměnou za své zboží... Následuje jedna bizarní situace za druhou a Ross stále více zapadá do světa toxikomanů, kde neexistují morální zábrany. Otevřte oči a připravte se na jízdu, při které se nedá spát! (DVD Edice)

(více)

Recenze (190)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neuvedomelé feťácke zbližovanie množstva zaujímavých a odpálených tvárí sa vôbec nemusí hanbiť, ale zas sekať prsia tiež nemôže. O tom pokoj, vidím Aronofského, nemôžem prehliadnuť Tarantina a cítim snahu o vytvorenie tendenčného komplexu už kedysi poznaného. Milý pokus aj vďaka trefne vybraným osôbkam pohybujúcim sa po poli nezaniká, no "Šňup" ako celok triešti moje (a zrejme nielen moje) zmysly a aj keď ho nezatracujem, radosťou po plafón neskáčem. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je potřeba si uvědomit, že to točil klipovej režisér, takže i to podání (rychlý prostřihy, zvuky, změny, animace atd.) tomu odpovídá oproti jiným filmům. Ale sem se to hodí, protože se musím přiznat, že tak autentickej film o speedu jsem snad ještě neviděl. Herecký výkony jsou fakt parádní, člověku se chvilkama dělá až nevolno, když to sleduje, ale ono to tak prostě je, takže proč to neukázat pořádně a vybalit tak karty na stůl. A že to nemá nějakej souvislej příběh?! To právě vůbec nevadí, protože ty asociace a skoky z tématu na téma, odbočky a další úlety, to s tím všechno souvisí. Jenom ty kreslený animace byly zbytečný, to s peřím nemá nic moc společnýho. P.S.: Je vidět, že režisér měl tématiku nastudovanou do posledního detailu, klobouk dolů. ()

Reklama

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto ulítlého filmu jsem byla nadšená, poprvé jsem ho nestačila skouknou celý, proto jsem si ho podruhé radši pustila znovu od začátku a to bylo asi dobře, protože jsem pak docenila některé momenty, které mi napoprvé unikly. Vzhledem k tomu, jak tento film nízko hodnotíte přidám o 1* navíc, podle mě stejně nemá chybu, v reále se do feťáckého prostředí nedostanu (což jsem docela ráda, jinak bych třeba v nějakém tom brlohu právě seděla ) a tak tyhle pasivní návštěvy do mě neznámých prostředí radostně vítám. Mickey Rourke byl dokonalý... ()

venison 

všechny recenze uživatele

Opět si rozšiřuji obzory a pátrám po neviděných filmech s Brittany Murphy.. "Šňup" na mě vyloženě působí jako kdyby byl zfetovanýma lidma natočen a né, že o nich pojednává.. Zběsilej střih, rádoby humor, spousta ujeťáren, ale do Tarantina nebo "Trainsppotingu" nebo "Requiem za sen" má takhle karikatura hodně daleko.. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Originalna a vtipna mozaika pribehov DOKONALE zahranych postav. Mam rad filmy o drogach a filmy s napaditou reziou a toto mi fakt sadlo. Rychle epilepticke prestrihy obcas posobili trochu samoucelne, ale filmu nakoniec nemozno upriet ani hlbku a prirodzene podany moralny podtext, napriek tomu ze islo hlavne o pobavenie. Sceny s policajnymi zatahmi genialne. 90% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení snímku trvalo 22 dní. (Stocki)
  • Kdyby se film nesestříhal, jeho původní délka by byla tři a půl hodiny. (Stocki)
  • Rossovu lesbickú susedu si strihla Deborah Harry, známa tiež ako speváčka skupiny Blondie. (cure)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno