Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Señor, a lot of white folks go missing in these parts. Can I ask your name in case someone come looking?" "Bierce. Ambrose Bierce. And no one will come looking." Dvojku jsem strategicky vynechal, ale The Hangman's Daughter rozhodně stojí za to. Jasně, struktura je skoro to samé a zvrat úplně ten samý jako v jedničce, ale tentokrát je první polovina akční western plný kulervoucích a zábavně brutálních přestřelek, groteskních nahláškovaných postav (včetně těch vedlejších – němý kočí a slepý střelec jsou jasným highlightem) a nihilistických spisovatelů. No, aspoň jednoho. Trochu škoda, že Michael Parks, je víceméně (spíš více) pasivním pozorovatelem, protože co věta, to perla a navíc slouží jako příjemné zakořenění příběhu v reálném světě. Na druhou stranu, hraje reportéra a spisovatele, takže pozorování je vlastně jeho práce. Jinak film rozjíždí více provázaných linií, lehce rozvíjejících minulost některých postav z původního From Dusk Till Dawn, jež se samozřejmě spojí v Titti Twisteru, kde se znesváření protagonisté postaví upírům – a opět je to řezničina, jak se patří. P.J. Pesce je mnohem lepší režisér, než bych čekal a stylové využití kulis, malovaných pozadí nebo dynamických kamerových nájezdů je jenom špička ledovce. Hustodémonsky krutopřísná podívaná. ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Malinko lepší než druhý díl, zasazení do divokého západu se ukázalo jako slušný tah. Bohužel to je asi jediná větší výhoda, a tak budu víceméně kopírovat předešlé hodnocení. Spousta krve a zvrhlostí graduje víc než předtím a kdo má rád tenhle styl černého humoru, asi si přijde na své. Já se tak akorát zasmál ukopnutým upířím kulkám. ()

Reklama

xander 

všechny recenze uživatele

Na začiatok poviem že tento snímok je 100 percentné béčko. O hercov nejde, niesú príliš zaujímavý. Prvých 60 minút je dosť nudných až na úvodnú vydarenú akčnú scénu. Ale potom začne dosť adrenalínová jazda. Zmes čiernej komédie a krvavého hororu je celkom zábavná. Ale ako som povedal je to béčko a krátko po skončení filmu som si z neho už nepametal skoro nič. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Pane, môžem vedieť aspoň vaše meno? Keby vás niekto hľadal...“ – „Mňa nikto hľadať nebude.“ Mám tejto série plné zuby. Už prvý diel dua Rodriguez/Tarantino nebol žiadnou srdcovou záležitosťou, ale dialógy, postavy, herci, akčné scény, efekty a nápady (vysvätený kondóm) BOLI na 80%. S oškretými ušami, ale boli. No už druhý diel s Robertom Patrickom bol jedným slovom strašný (20%) a tak si Tarantino/Rodriguez už len ako producenti pomysleli „už nemáme čo pokaziť“ a (viď. CHVENIE 4) namiesto klasickej trojky prišli s prequelom. Ale koho zaujíma, ako to všetko začalo, kde sa upíri vzali, kedy na scénu prvý raz nastúpil barman Dannyho Treja a kde je počiatok putiky Titty Twister? Myslel som, že horšie, ako dvojka, to už nebude. No... v podstate nebolo. Nebolo to horšie. Bolo to rovnako zlé. Prvých 30 minút si to vďaka westernovej atmosfére udržovalo aspoň symbolický náznak môjho záujmu. Následne ale začalo ísť všetko do čerta, od hercov cez masky po triky. ()

Stanford 

všechny recenze uživatele

Mě se líbili i předchozí dva díly a třetí taky nezklamal. Parádní podívaná. Podobný styl jako jednička. Hodně se mi líbila hudba Nathana Barra (Cabin fever, Hostel)...ta tomu dával hororovou atmosféru. Jinak vážne super. Jo a taky si myslím, že je to vše pozpátku. Měli by jste se dívat od třetího dílu k prvnímu..potom to má souvislost. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Danny Trejo se jako jediný objevil ve všech třech filmech série. (gogos)
  • Natáčení probíhalo od 23. října do 16. prosince 1997 v Jižní Africe. Snímek byl natočen dříve, než druhé pokračování série. Uveden byl však později. (gogos)

Reklama

Reklama