Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krankovi vždy chystali úchvatné vánoční oslavy s velkolepou výzdobou, spoustou dárků a největší party v ulici. Letos však Luther ani Nora nemají chuť nic zařizovat, protože jejich jediná dcera Blair odletěla s mírovými sbory do Peru. Když Luther navíc při sčítání nákladů předchozích Vánoc dojde k částce 6000 dolarů, rozhodne se k radikálnímu kroku. Letos žádné Vánoce nebudou! Místo toho si za 3000 dolarů vyrazí na výletní plavbu, plnou slunce a opalování. Včas všem spolupracovníkům a přátelům rozešle zprávu, aby mu letos nic nekupovali, protože škrtl Vánoce z kalendáře. Nebude kupovat stromek, posílat pohlednice a nebude se namáhat s náročnou výzdobou domu. Sousedi jsou v šoku, zejména Vic Frohmeyer, pod jehož vedením místní komunita každý rok zvítězila v soutěži o nejlepší vánočně vyzdobenou ulici. Rozhodne se, že to tak nenechá, a zorganizuje nátlakovou kampaň, která by Krankovy donutila alespoň vyzdobit dům. Když už mají Krankovi sbaleny plavky, sluneční brýle a košile s havajskými vzory, zazvoní telefon a Blair jim oznámí, že přiletí na Vánoce domů a vezme s sebou peruánské přátele, aby poznali, jak vypadají pravé americké svátky. Luther s Norou mají dvanáct hodin na to, aby vše zorganizovali. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $73,780,539Tržby Celosvetovo $96,572,480║ "Nič nové pod slnkom" - škoda niečo viac k tomuto počinu dodávať, ( 100x otrepaná vianočná príbehová schéma s blbými ako že vtipnými scénkami, nás čaká aj v tomto prípade ) /30%/ ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vánoční rodinná komedie s vynikajícími herci (hlavně fantastická Jamie Lee Curtis), kterou ale bohužel kazí trapné gagy. Vtipných scének je ve filmu víc než jsem čekal, ale stejně tak je to bohužel s vtípky, kdy se někdo hloupě pitvoří a často je to Tim Allen, kterého mám jinak rád, ale tady to prostě často přeháněl. Na Vánoční večer to ale šlo, stejně jsem nedokázal přepnout, když jsme byl tak přežranej. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Všetkých som sa pýtal, kto to je, ale nikto ho tu nepozná.“ – „No a čo, hlavné je, že on pozná všetkých.“ Priemerná vianočná komédia s celou plejádou kedysi úspešných hercov (Allen, Curtisová, Aykroyd) a zopár ksichtov k tomu (Busey, Marin), plus príjemná zasnežená atmosféra a dojemné finále. Na televízny film s takým odpísaným kastingom nie najhoršie, v dobe vianočných sviatkov ľahko stráviteľné, ale SÁM DOMA je SÁM DOMA. Milé, ale zázrak to nie je. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Stupidní komedie o stupidní komunitě ( skoro až sektářské ) ve které když se odlišujete od ostatních a nebo chcete něco udělat jinak, musí nutně dojít na to, že Vás přivedou ( sektářsky ) na správnou cestu. Nechtěl bych být součástí takové společnosti. Američani jsou opravdu dementi. Nevtipná komedie z dobrými herci. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Vtipná, celkom originálna, síce trošku nereálna a prehnaná, ale zábavná vianočná podívaná. Páčilo sa mi to. SPOILER: Len som bola sklamaná, že na tú plavbu nakoniec nešli, ale aspoň urobili zopár dobrých skutkov. Ten záhadný pán Neznámy, čo doniesol na párty šunku, ten ma prekvapil, nikdy by ma nenapadlo, že to bol ten Santa s dáždnikmi. Čakala som, že čo susedia na tie rozbité vianočné dekorácie, ale film skončil a oni sa nestihli vrátiť. KONIEC SPOILERU. Sranda, že tí Američania si vešajú vlajky ešte aj na stromček. Typický americký vianočný film☃️ a nechýba ani Christmas soundtrack s pesničkami White Christmas a iné.  3 a pol*. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Štáb a obsazení prý při natáčení snědli přes pět kilo falešného sněhu. (Tom Riddle)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)

Reklama

Reklama