Reklama

Reklama

Nebojácný

(neoficiální název)
  • Turecko Korkusuz (více)

Obsahy(1)

Neľútostný boj medzi Turkami a Kurdmi pokračuje. Únosy a zabitia sú na dennom poriadku, turecká armáda si však nevie so situáciou poradiť. V horách sídli nekompromisný vodca kurdov Ziya a jediný, kto ho môže zastaviť, je Serdar. (BlueNeon81)

Recenze (40)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Na Turcích mě pokaždé šokuje, že se vůbec nesnaží tu mizérii způsobenou lacinými kulisami a minimálním rozpočtem, maskovat jako všichni ostatní. Nemají scénáře, objedou se bez hereckých výkonů, bez dramaturgie, narace, střihu, dokonce posloupnosti scén nebo hudby (dva akordy na varhany jsou výhra). Na každém trashi je alespoň něco profesionálního, turkishplotation je naproti tomu amatérské domácí video s neuvěřitelnou mírou brutality jak vůči postavám, tak divákovi... (protrpěn celý film, vy s klidem berte 6 minutové video na YouTube) ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Čo že je to sranda, keď je zas polka filmu pobehovanie po nejakých kopcoch? Neboli to tie isté čo v Turkish Star Wars? Tieto turecké plagiát masakre sú strašná nuda ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dvojka je hanba všeho dobrého na akci, Turci prostě asi točí filmy s nudy a bez peněz a pak to nějak takhle dopadne, už nikdy víc. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Taková kravina, že si to za (nechtěnou) zábavu tu jednu hvězdu zaslouží! * Chápu, že někdo u toho brečel smíchy, že dal z hecu i plný počet... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Čo nového napísať o tomto tureckom fláku, aby som sa neopakoval a nepísal to isté, čo tu moji kolegovia užívatelia. Turkish trash je samostatný žáner, svojský, jedinečný. Nič podobné sa nikdy nikde netočilo ( aspoň o tom neviem ) a ani nikdy nič podobné neuvidíte. ()

zipper111 

všechny recenze uživatele

Něco takhle debilního jsem nikdy neviděl. Akční scény mi připomínaj časy, kdy jsem se honil s klukama na pískovišti. Mazec je třeba když hlavní hrdina najde bazuku a střílí z ní jako z kulometu, všude se náhodou válej další náboje, když vystřelí, tak je vidět jak někdo tahá za provázek a vytahuje střelu z hlavně, "herci" padaj na zem nejmíň 10 sekund po výbuchu s takovou grimasou, že se člověk nemůže udržet neřehtat se jako malej lojza. Já to doopravdy nechápu, vůbec nepobírám co tím chtěl básník říci ale je to zatreceně hustej nářez :) ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tohle je správný profil, přece jen, to, co mám na mysli, bylo natočeno roku 1986, a ne 1968. Ovšem když vidím ty hodnocení... Co mám tedy na mysli? Pod názvem "Korkusuz" se totiž skrývá další výplod vylovený z bezedné turecké studnice s remaky - tentokrát si země kávy a medu vzala na paškál Stallonova Ramba. Pokud jste již viděli jejich zpracování Hvězdných válek, očekávejte stejnou kvalitu natočení, hereckých výkonů, zvuku či bojové choreografie - tato kategorie mimochodem přichystala hned dva nezapomenutelné zážitky: 1) Hned v úvodu můžete spatřit tamní plagiát Slye, kterak rozráží pěstmi dřevěnou zeď - ovšem ve statické poloze a navíc se střihem tak amatérským, že to pozná snad i malé dítě. 2) Když nějaký protivník je zasažen, padá k zemi tak teatrálním způsobem, že snad i Tor Johnson v snímku The Beast of Yucca Flats to zahrál lépe. K hodnocení mi taktéž jako jiným uživatelům stačilo jen 6 minut, které jsem našel na YouTube. Máte taktéž zájem? Prosím, zde - http://www.youtube.com/watch?v=ljlBU6baLiQ ()

eaten odpad!

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu sa da dat len Odpad! alebo 5 hviezdiciek. Tak strasne slabo natocene, opakujuce sa zabery, nezmyselne dialogy, a vojaci nahodne vsade v trave, zaskodnicky jeepik a pritom taka sranda. Raketomet a jeho zvuk ale zostane navzdy zaryty v mojej pamati. Perfektny film na sprijemnenie nudneho vecera. ()

Kulik.Z 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ FILM VŠECH DOB! Měl všechno - úžasná kamera, vizuální efekty, hudba, kostýmy, výpravu, střih, makeup, mix a střih hudby a hlavně herec v hlavní roli byl jedinečný! :D | Hodnocení v hvězdičkách: *****; hodnocení v procentech: 5% ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Turecké kultúrne dedičstvo – KORKUSUZ (alebo taktiež TURKISH RAMBO). Filmový primitivizmus v svojej najzábavnejšej podobe. Buď sa budete kráľovsky baviť (ako ja), alebo to vypnete po piatich sekundách. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem veselou absurditku ala Star Wars, ale nedočkal jsem se. Tedy akční scény jsou jako vždy naprosto šílené, ale je jich bohužel málo. Zbytek filmu je hodně bolavá (a samozřejmě neskutečně amatérsky udělaná) vata. Nezastírám, že bazuka vydávající pří výstřelu zvuk jako když špunt vylítne z láhve je úžasná (stejně to jak maník pořád nachází nové a nové granáty na bojišti), ale podobným omg scén je málo. Dvě dávám za to, že to je tak krátké a lobotomie mého mozku je pouze částečná. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Najprv Star wars, potom Rambo. Turci sa chytia čohokoľvek a natočia to vo svojom kabaretnom, cirkusovom štýle. Hlavný hrdina s kravatou okolo hlavy dostane úlohu, ide cez lúky a skaly, príde do nejakej chajdy, za pár sekúnd zmláti pár hajzlov a ide zasa naspäť. Potom nájde bazuku, stále odniekiaľ z riti vyťahuje ďalšie rakety a v najhoršom sa stačí pozrieť na zem kde sa určite bude pár striel len tak povalovať. Protivníci komicky poskakujú že ich akože odhodil výbuch nech je ten akokoľvek biedny a oni akokoľvek ďaleko. Srandovné sú aj ručné súboje, keď ten turecký kučeravý geroj začne okolo seba mlátiť rukami a prerážať drevené steny údremi karate, naozaj sa nedá nesmiať. Korunou všetkého je hudba, vykradnutá zo skutočného Ramba. Ten istý motív vyhráva donekonečna počas celého filmu nech už sa na scéne odohráva akčná scéna alebo romantický rozhovor. Z Ramba je obšľahnutá sj scénka s hadicou, akurát tento si to sprchovanie skôr užíva a nastavuje svoje vysvalené telo zo všetkých strán, potom mu zrejme dôjde že to má byť inak a začne sa tváriť akože ho prúd vody tlačí k stene ( a ten týpek čo ho sprchuje vyzerá akoby si na neho honil ). Hocikto, kto nie je turek musí nevyhnutne krútiť hlavou a pýtať sa ako môže niekto celkom vážne vypustiť niečo tak neuveriteľne (s)prostoduché, hlúpe, debilné a trápne. Ale Tie Star Wars boli aj tak o pár tried stupídnejšie a tým pádom aj zábavnejšie. ()

agass 

všechny recenze uživatele

Opravdový skvost turecké kinematografie. Docela by mě zajímalo, s jak vysokým rozpočtem tvůrci pracovali. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Turecká odpověď na slavného Ramba. Film pro Tarantinův projekt Grindhouse jak dělaný. Film je tak blbý, až je prostě dobrý. Divák, znalý původního Ramba, se u tohoto snímku prostě musí bavit. Zapšklost v tomto případě vůbec není na místě. Jmenuje Serdar a moc toho nenamluví. Ať se děje co se děje, kouká na všechno a na všechny jak bulík, ale když přijde na věc, ránu pěstí umí setsakramentsky dát. A takovýto člověk byl z vězení poslán na misi. Celý děj nastavuje svá očekávání, která musí být vyplněna. Naprosto šílené vykreslování známých Rambovských scén sice normálně budí rozpaky, ale v tomto případě prostě baví. 'Korkusuz' je nejbláznivějším příkladem turecké filmové tvorby ve všech svých aspektech. Nic naplat, tohle se prostě musí vidět. ()

Hulk Hogan 

všechny recenze uživatele

Na to, že Turci zcela evidentně neměli dostatek finančních protředků, tak odvedli docela slušnej kus práce. Se scénářem si sice nikdo příliš hlavu nelámal, hlavní postava a z části i příběh jsou sprostě vykradený ze série o Rambovi. Díky tomu je ale film tak neskutečně zábavnej (proto 3*). Některý scény jsou obzvlášť skvostný. Předevšim výstřely z pancéřovky se zvukem otevírání tubusu a následný nacházení munice prakticky na každym kroku stojej za zmínku. Ani střihač se s tim moc nepáral, takže v jednu chvíli můžeme hlavního hrdinu vidět zahrabanýho v blátě s mokrou hlavou a v další je z ničehonic zahrabanej v kamení s vlasama suchejma jak troud. Opravdu stojí za zhlédnutí. ()

Shakaar

všechny recenze uživatele

No další z přírustků proslulé Turecké tvorby, v 80. letech natočili snad 1000 snímků, které všemožně byly plagiatem světově uznávaných filmů...háček je v tom že na to vynaložili minimum nákladů a ukradli k tomu hudbu z těchto filmů. Toto je případ i Tureckého Ramba, originál jsem viděl snad před 10 lety, ale tohle...tohle nemá konkurenci. Z hlediska kvality jednoznačnýc odpad, ať už jde o prakticky nelogický příběh (o který nejde) nebo všemocné porušení vlastnických práv, či herecké výkony stále se opakujících herců. Druhá strana mince je povedená parodie, jinak to nelze brát...fakt že hrdina běžně nachází u kontejnerech na benzín munici na raketomet je přinejmenším vtipné...ale popisovat ty scény, to prostě musíte vidět...Hodnotit tohle tedy není na místě a pro ty kdo plně neocenili tento schvost, může být uleva že na začátku 90.let Turkům vyhořel filmový archív s touto formou "umění"...díky bohu :-) ()

Reklama

Reklama