Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Juliina nesympatická "kámoška", přeslazená snoubenka hraná nesympatickou Cameron (i když v případě Diaz je slovo hrát přeci jen poněkud přehnané) a nemastný -neslaný ženich.... Takže kdo nám zbývá? Ano, klasika každé romantické komedie ... kámoš Rupert (ovšem jde o jedinou postavu, která není na facku). Co se označeného žánru týče...nezasmála jsem se ani jednou, romantiku jsem nepostřehla. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Čo je cieľom komédie?Rozosmiať.U mňa im to vyšlo.Keď George začne spievať v reštaurácii, vždy sa pridám a vždy sa rehocem ako ťava.A pri záverečnom tanci.Z celého filmu srší optimizmus a nádej, že i prašivina má šancu.A že priateľstvo medzi mužom a ženou existuje.Everett je jasná jednotka a Mulroney....nula. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co tak asi k tomu říci, že ano - takovýchto komedií již bylo vytvořeno na statisíce, tahle má možná tu lehčí výhodu v kvalitnějším hereckém obsazení. Pokud chce člověk sledovat film a využít u toho asi 2,5 % mozkové kapacity, pak je tento film superideálním rozhodnutím............... moje hodnocení = 6 z 10. ()

waits 

všechny recenze uživatele

To byla ale protivná komedie! Do nějeké cca 80.minuty, kda se Julianne přestane chovat jako s prominutím kráva jsou dokonce téměř všechny postavy nesympatické až běda. V romantické komedii! A ta zápletka v trvání na špatně placené práci, kterou ovšem hrdina miluje a dává to najevo ve všech těch ukrutně drahých restauracích! Ten nedostatek charismatu ženicha a ty ubíjejíci dialogy! Ale na úplný odpis to není, závěr lecos zachrání a Julii to v kritické chvíli v den svatby pekelně sluší.. ()

Nikkilee 

všechny recenze uživatele

Čekala bych asi vyšší hodnocení..dle mého názoru ve svém žánru hodně povedný snímek...baví mě to a úplně se dokážu vcítit do pocitů Julianne..nějak to chápu a vždycky pro mě Julianne s Michaelem budou ústředním párem, který se mi tam zamlouvá..proto když na to dnes koukám již popáté tak budu stále naivně doufat v jejich happy ending...i když karaoke v podání Cameron Diaz je vážně roztomilé..ale znáte to "You can´t choose who you love..." ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)

Reklama

Reklama