Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabé, hodně slabé. Romantické komedie opravdu nemusím, ale co je moc, to je moc. Naprosto nevtipné, nudné, plné klišé a klasického scénáře, které jsou ale nudné více, než u jiných filmů. Snad dvě plus to má - a to kupodivu nekončí klasickým happyendem a Cameron, která je fakt roztomilá. Jinak to je opravdu otřes. Ale viděl jsem i horší, proto 2*. Děs! Howgh! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Devadesátková romantická komedie, která vlastně není až tak vtipná, že to asi není komedie a tak nějak to vlastně ani není až tak romantický, ale je to z doby, kdy stačilo obsadit budoucí nejlépe placenou herečku Julii Roberts a tehdejší sexbombu Cameron Diaz a ono to, tak nějak stačilo při nákladech 38mega na tržby 300 miliónů dolarů. Asi tomu pomohl i ten marketingově zapamatovatelnej název. Dneska mne to už jako film moc nebavilo. ()

Reklama

Marty89 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, jak já se zase nudil. Už za znělku jsem musel jít s hvězdičkou dolů, něco takového se jen tak nevidí. Ani potom se situace příliš nezlepšila. Nevýrazné herecké výkony (například obsazení Cameron Diaz do role dvacetileté studentky je mi záhadou) a dost špatný scénář udělaly z tohoto filmu, alespoň v mých očích, naprostý propadák. Už od poloviny filmu jsem se znuděně díval na hodiny, kdy už to proboha skončí. Nakonec jsem to teda nějak vydržel, ale obávám se, že označit tento film za komedii je skoro stejně nesmyslné, jako by bylo ho označit například slovem "akční". ()

Pájusha 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak tohle je první smutná romantická komedie, co jsem viděla. Stále přemýšlím o některých komediálních pokusech (které sklouzávají občas trochu k trapnosti) ... jak moc mi vlastně vadily? A stále nemůžu přijít na odpověď. Celý příběh tančí mezi opary melancholie, což je v kontrastu k vtipům v tomhle roztomilém dílku. A přesto, celé se to zvláštním způsobem doplňuje. Svatba mého nejlepšího přítele má jistě nakročeno k hloubce, slzám a smutku, ale díky Bohu perfektně prokličkovala tímhle patosem a zanechala ve mě příjemný pocit s jemným pousmáním a neprodranou slzou... ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Romantiky je v tomto snímku docela dost, ale vtipu tedy moc nepobral. Zvlášť když se jedná o "komedii" by tam měl humor převažovat ne? Herecké obsazení je až na Cameron Diaz velmi dobré a tvoří základ celého filmu. Julia Roberts je v této roli neobyčejně půvabná a moc jí to sluší. Cameron naopak pod silnou vrstvou make-upu vypadá jak pudřenka a tváří se jak sladká sůl. Ale i díky báječné hudbě se na to koukat dá. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama