Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec. ()

kverula 

všechny recenze uživatele

Může se to tvářit jako klasická love-story, ale opak je pravdou. Zakázané ovoce chutná nejlépe, tomuto tématu holduje tato skvělá oddechovka. Sotva dokonalý plán, jak zrušit svatbu, na kterou je pozvaná Julia Roberts jako svědkyně a přemluvit svého nejlepšího kamaráda, aby si vzal ji, jelikož ona je přeci ŽENOU JEHO ŽIVOTA. Jak to může skončit? Pro mě až překvapivě dobře. Výborný Rupert Everett, kdy ho ještě nebylo tolik vidět. I po několika letech je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů, dávám*****. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zajímavá romantika, která se narozdíl od naprosté většiny soukmenovců může chlubit námětem, kdy není úplně jasné, jak to dopadne. Tedy abych byl přesnější, MNĚ to nebylo jasný, všem ostatním jo! Jenže hodnocení je subjektivní, takže 4* a hotovo. Osobně bych mezi oběma děvčaty moc neváhal, Cameron byla lepší po všech stránkách! ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Na tuhle romantickou komedii se v televizi vždy ráda podívám. Nevím proč, ale něčím si mě tento snímek podmanil; působí tak nějak reálně, tedy když opomenu takové ty klasické americké přeháňky. Je trošku nutno poznamenat, že tak to holt dopadá, když nejste schopni říkat pravdu... a někdy ani sami sobě. Ale v tomto případě, je to spíše úsměvné. Julia Roberts je dobrá herečka a v těchto filmech jí to sluší. Dále je tu sympaťák Dermot Mulroney, který spolu s Julii tvoří sympatickou dvojici nejlepších kamarádů, kteří by tak moc chtěli si k sobě cestu najít, až se to nakonec nepovede. - ♪With each word your tenderness grows, tearing my fear apart and that laugh, that wrinkles your nose touches my foolish heart♪ ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

jak já mám tento film ráda a nejvíc herečku Julii Roberts, je to krasavice, a filmy s ní jsou většinou super, romantický film jako z pohádky, učebnicový příklad, jak se má člověk chovat, když má někoho rád, , taky proč ne? v lásce je všechno dovoleno i to negativní, jsem velmi spokojená s tímté filmem, i když jsem ho už viděla několikrát, ale vždycky se k němu ráda vracím ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, ve které je "hozena kytice", se odehrává v muzeu Cuneo ve Vermont Hill Illinois. Štáb odstranil a uložil koberec, který režisér při točení scény nechtěl mít v záběrech. Pracovníci muzea však koberec našli až za dva měsíce. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)

Reklama

Reklama