Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Lyncha odpad!

všechny recenze uživatele

Takový propastný rozdíl mezi prvním filmem a "dvojkou" jsem ještě nezažila! Film nese číslo 2, ale dějově Velmi nebezpečné známosti předchází. Ve skutečnosti jde však o jejich kopii s pozměněnými detaily, katastrofálními hereckými výkony, stupidními rozhovory. Skvělá hudba podkreslující předchozí film se také úplně vytratila. Celkově totálně prázdné. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Totální uživatelské odbourání tohodle filmu lze pochopit hned několika způsoby,mě napadá třeba negramotnost,na místě by mohla být i absence vkusu pro humor a pochopení no a možná taky povrchní a svrchovaný pohled na pokračování a to přesto,že to ani pokračování není.Režisér kultovní jedničky vzal stejný námět a rozhodl se ho udělat krapet veseleji.S filmem nemám sebemenší problém,hlavní hrdnina skvěle hláškuje,příběh má co nabídnout a finále je překvapivé a zvrácené.Pro mě to bylo 84 minut nefalšované prdele a dokázal sem se naprosto odprostit od faktu,že je to vlastně parodie na první díl a ten leč ho ze srdce miluji,ze své paměti při sledování tohodle vypustit a proto sem se dokázal dokonale bavit.Vaše přijetí je více než směšné a nezasvěceným divákům doporučuju,aby hodnocení absolutně nebrali v potaz,je to pohodovka na oddychnutí. 70% . ()

Reklama

skaann odpad!

všechny recenze uživatele

Z počátku to vypadalo jako lehce podprůměrná americká romantická komedie ze střední, kterých je všude plno, ale postupně se to dost zvrtlo a stala se z toho poměrně perverzní prasárna bez děje a s dost padlym koncem. Je to spíš parodie na americký romantický filmy, i když tak to nejspíš myšlený nebylo... ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Pokleslá kvalita oproti celkem vkusně udělanému filmu pro mladé v podobě jedničky ... vůbec nevadí, že jde jen o TV film - to není omluva ... pokud už se měla kolem Velmi nebezpečných známostí dělat nějaká série, pak to mělo být poctivě ... nebo je tu ještě jedna možnost: nemělo to vzniknout vůbec!!! ()

jcall2bad odpad!

všechny recenze uživatele

Občas se stane záhadná věc, kdy režisér docela dobrého filmu natočí jeho pokračování a to skončí fiaskem. To, co první díl nabízel tento díl postrádá. Herci jsou vyloženě debilové. Jednička měla sexy zákeřnou protagonistku, dvojka ji nemá. Jednička měla jednoduchý děj a na nic zvláštního si nehrála, dvojka nám dává rádoby šokující odhalení nakonec a hraje si tak na něco víc, než čím kdy bude. Jako komedie to nakonec selhává úplně maximálně, protože humorného na tom taky nebylo nic. Když jsem to viděl poprvé, celkem se mi to zamlouvalo. Býval jsem to ale hlupák. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama