Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

To, že pokračovní Highlandera se nedrží moc pravidel, na to už jsem si zvykl. Když si toto člověk odmyslí, tak je třetí poměrně slušným béčkem. H3 hlásí návrat ke kořenům, aspoň trochu, což je jedině dobře! Souboje už zde konečně vypadali trochu jako souboje a né soutěž kdo máchne mečem pomaleji. Christopher Lambert se po futuristickém paskvilu, vrátil charakterově k prvnímu ztvárnění Connora MacLeoda, což kvituji s povděkem. Efekty vypadaly taktéž lépe. Bohužel film kazí spoustu nepovedených příběhových odboček, které si scénáristi mohli odpustit... ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tohle první Highlander, který mi dával smysl a jakžtakž mě bavil. I když to není nic extra, tak Lambert versus ten potetovanej černoch, to docela šlo. Ale já se stejně na to dodíval jen kvůli té rajcovní milfce Deborah Kara Unger. A když se svlékla a ošukala Lamberta, tak to bylo tělíčko... :D [2470. hodnocení, 91. komentář, 39%] ()

Reklama

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa neoplatí pozrieť. Ja osobne som to nedokázal dopozerať až do konca. Je to strašný film, ktorý vám ukrojí riadny kus zo života. Banálny dej, otrasný herci a....všetko je tu hrozne. Nuda, ktorá ma už po prvých 15 minútach opantávala bola strašne neznesiteľná. Ako som už spomínal, nedopozeral som tento film, po trištvrte hodiny som to trápenie ukončil. Neodporúčam tento film nikomu, možno tým, ktorým fekálie nevadia... 5% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nebýt Deborah Kary Unger a Mario Van Peeblese v roli Kanea, který předešlé dva záporáky Kurgana a Katanu strká levou zadní do kapsy, snad by ani nestálo za to se na to dívat, příběh suchý jak písek (stejně rychle jako on mezi prsty vám unikne pamětí) s mnoha nezajímavými vypomáhacími scénami - hlavně ty retrospektivní flashbacky jsou trochu mimo a zbytečné (alespoň můžete přemýšlet, jestli Deboře sluší více blond nebo zrzavá). Lambert naprosto sterilně svůj, ale i proto ho mám třeba rád. Asi stejně nudné jako první Highlander, jen ne tolik okázalé a je to znát. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já naopak v tomhle vidím návrat k prvnímu dílu, poměrně chytře naroubovaný příběh na odkazy v jedničce. Vzhled i vývoj filmu jedničce odpovídá. Není to samozřejmě nijak složitý příběh, ale drží pohromadě, a to je podstatné. Trochu se zabýváme osamělostí MCLeoda v průběhu staletí, kolik měl ženských, a že se mu v čase občas opakují. A že miluje Skotsko. Čekal jsem sestupnou tendenci, ale trojka je mnohem lepší než předchozí díl.70% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)

Reklama

Reklama