Reklama

Reklama

Můj auťák Brouk

  • USA Herbie: Fully Loaded (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Uz mi lasko neni 10 let...... jeste mi lasko neni ani 85... tak jak mam na takovy film pohledet? Slecna vypada jako by zrovna skoncila s natacenim "Young dumb and full of cum", vsichni kolem nacpali sve letite uspory do anglicaku z NASaCAR a jediny, kdo vzbudi sympatie je Keaton. Ta hvezdicka je za uvodni titulky, jinak je to ubohe... ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ten film je naprosto debilni...herci strasni, auto jeste dejme tomu, ale tim to tak hasne... scenar naprosto hroznej, tak moc, ze se divim, ze sem "dovolila" mladymu na to docivet. A hra na city s autem je naprosto nechutna... ale musi se filmu nechat, ze mel jeden vtip a dobry pisnicky...ale tim to tak hasne... Jo ta jedna hvezdicka je za uplne posledni scenu =) ()

Reklama

Filans 

všechny recenze uživatele

Za mně přelomový snímek, který ukazuje Lindsay Lohan v jejím nejlepším hereckým výkonu. Snímek ukazuje vztah mezi Otcem (Michael Keaton) a dcerou (Lindsay Lohan), která se chce stát nejlepší závodnicí v NASCAR jako její táta. Díky svému otci, který se ji snaží přehnaně chránit před veškerým nebezpečím, jsou však všechny její snahy o kariéře špičkové závodnice odsouzeny k nezdaru. Tím se Lindsay Lohan  snaží co k nejlepším výsledkům ve škole, které nakonec dopadnou uspěšne tím, že dokončí  univerzitní studium a tím jí otec nabídne odměnu v autě, které si můžu vzít z vrakoviště. (Ne tohle není vtip) Na vrakovišti si Lindsay Lohan vybirá mezi starým Nissanem a Volkswagenem Broukem. Nakonec zvítězí ve výběru starý Volkswagen Brouk. Snímek dál ukazuje Lindsay Lohan jak se ji skrz psychické problémy objevuje a později se potvrzuje skrz halucinace, že starý Volkswagen Brouk není jenom auto. Starý Volkswagen Brouk skrz halucinace od Lindsay Lohan dostavá ve filmu čím dál větší roli a dostane jméno Herbii. Herbii ve snímku zaujimá živé auto, které samo přemyšlí a jezdí bez řidiče. Za mně zde Lindsay Lohan předvadí jeden z nejlepších hereckých výkonu co jsem kdy viděl. Málem si i já uveřil, že Herbii je vážně skutečně živí auto. Nechápu žadnou nominaci na oscara za nejlepší herečku v hlavní roli. Lindsay Lohan by si minimálně zasloužila nominaci. Snímek dál pokračuje, že Lindsay Lohan opraví Herbiho, který po opravě vypadá jako nový vůz. S Herbiim se přihlaší na automobilový závod NASCAR, který nakonec vyhrají, ale výhra byla těžce vydřená. Nakonec snímek končí težkým happy endem, kde Lindsay Lohan  dostane uznaní od svého otce za vyhrátí závod. Lepší herecký výkon, příběh a hudbu bych hledal velmi těžce. Pokud máte rádi Lindsay Lohan, auta a NASCAR není lepší snímek než tenhle. Za mně 5 hvězd. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Herbie nie je najhorší film všetkých čias. Určité tempo mu uprieť nemožno (dosaďte si za "určité" niečo o chlp lepšie ako "katastrofálny") a letmé prečítanie dialógovej listiny plnej tých najohranejších fráz, fráziček a megafrází (hodinách na druhú smrteľne vážnym moralizmom tvorcov), by predpokladalo snáď definitívny úpadok detského žánru. Ten síce padá, ale aspoň za tie bleskurýchlo jazdiace autíčka a príjemnú dvojicu Matt Dillon - Michael Keaton ho z kvalitatívneho septiku ešte naposledy vyhrabať. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se moc nepovedlo. Nápad to byl docela solidní. Herecké obsazení taky nebylo špatné. Lindsay Lohan tady působí docela příjemným dojmem. Ale ten brouk!!? Co to sakra bylo?? Vypadal absolutně příšerně. To auto mě sralo skoro od první chvíle, kdy se tam objevilo, a když začalo dělat ty sví kouzelný kousky, šlo to celý do záchodový mísy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Na premiéru filmu, která proběhla 19. 6. 2005, nabídlo studio Disney volné vstupenky pro všechny diváky se jménem Herbert, Herbie nebo Herb. (Lajty)
  • Lindsay Lohan získala na Teen Choice Awards nominaci na Nejlepší herečku v komedii. (imro)
  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno