Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (241)

Paldini 

všechny recenze uživatele

Ha, nové originální neokoukané monstrum, zmutovaní ostnatí lidé díky záhadnému viru, mikroorganismu či plísni. Každý horrorový fanoušek zpozorní, protože to se v současné horrorové produkci každý den nevidí. A neuvidíte ho nakonec pořádně ani v tady, kvůli snad nejrychlejšímu střihu v dějinách filmu. Nepotěší ani absence strachu a napětí a přítomnost nepříliš výrazných herců, kterým jsem jejich hrané emoce nedokázal uvěřit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jak se to říká? Když přistoupíte na hru, budete se bavit. Jasně, žádná originální bomba, minimálně Carpenterova Věc ( stále se modlím, aby nevznikl její několikráte avizovaný remake) vás napadne určitě. Ale dobře se na to kouká a než se otočíte, je konec. Alespoň já se nenudil. A určitě je dobře, že tvůrci nevsadili výhradně na počítačové efekty, protože ty v levných filmech vypadají ještě levněji, tedy naprosto blbě a trapně..... Chvílemi až polodokumentární styl přidává filmu na syrovosti a opravdovosti. A gejzíry krve vypadají též věrohodně. Kdo ví, třeba nakonec ani o žádné triky nešlo. U těhle filmů nikdy nevíte, co je doopravdy a co jen jako.... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo budeme robiť?“ – „Rezať. Budeme rezať.“ Nízkorozpočtový komorný horor o štyroch nesympatických mladých postavách, ktoré sú uväznené na lesnej pumpe, do ktorej sa pokúša dostať ústredný zlosyn... ehm, ostne. Alebo také niečo. Znie to trápne, ale vyzerá to (v rámci rozpočtu a skúseností tvorcov) obstojne a v dobrom nepríjemné. Príbeh je však slabý (až žiadny: Zlo vonku, my sme dnu, čo s tým?), postavy nesympatické a často sa mení ich psychológia (psychopat je ku koncu hotový hrdina, ktorý len v živote urobil pár chybičiek). Hororová drsná jednohubka, podobné RUINY z produkcie Bena Stillera boli oveľa lepšie. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

No mně osobně to monstrum moc povedený nepřišlo. Bodlinky a jejich projevy byly docela příjemný na sledování, ale jako samotný to nebylo moc děsivý a hlavně ani moc ukázaný. Bohužel mi to stvoření přišlo lehce impotentní, vzhledem k tomu, co se mu povedlo za celou tu dobu udělat v porovnání s tím, co jsme viděli, že umí. Půlku filmu jsou v bezpečí díky dveřím a výloze, kterou se ani nesnaží nějak barikádovat a dveře (jak je několikrát ukázaný) zamykají jen podle nálady nejspíš a bohužel jim to proti tomuto nepříteli stačí. Nebudu už moc víc konkretizovat, abych zbytečně neprozrazoval . . . Velký plus byli herci, kteří mi sedli všichni. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by to ti tři (čtyři) lidi nezahráli napínavě. V tomto případě tu nebyla o hustou atmosféru nouze. Ale co to bylo za zmutované ježky?! Nebo to byli dikobrazi? Vím já? To se tedy domnívám z těch problikávajících a zběsile sestříhaných záběrů, ze kterých už mi bylo trochu šoufno. Je až neuvěřitelné, jak taková prkotina může zhatit solidní horůrek. 40% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama