Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mistr ve střelbě seržant Thomas Beckett je nejlepším americkým sniperem. Dokáže odstranit zkušené válečné veterány, drogové překupníky a mezinárodní nájemné vrahy. Teď se ale musí postavit daleko prohnanějšímu protivníkovi a zároveň svému nejlepšímu příteli Paulu Finneganovi, o kterém si myslel, že zemřel při akci a nyní se stal nebezpečným pro Ameriku a celý svět. Zločinec Finnegan pracuje jako tajný agent ve Vietnamu. Existuje jediná šance, jak ho dostat a Beckett bude mít poslední slovo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Snažím se tyhle levný béčka zbytečně nehanit, poněvadž to v dnešním přežraným světě nemají lehký,ale tenhle třetí díl už je fakt slabej. Nejde o Berengera - ten to se svým ocelovým výrazem nějak ustojí, ale všechno ostatní kolem něj prostě nefunguje anebo to tam vůbec není. Oproti předchozímu dílu je to slabota. ()

Puchyr 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi hodně líbila, Dvojku: tam jsem si užíval její akčnost, a proto mě trojka neuráží, ale ani nenatchne. Jako ostatní hodnotí odpad. proč? Sice je Becket tlustej a scénář poněkud béčkoví je to zase jen otázka žánru. Jako akční film se to netváří špatně, takové zakončení béčkové ságy odstřelovače. Vietnam, staré vzpomínky: Vietnamský policista a starý vojenský kolega který je nyní terčem. Scénář má určité mezery, ale zas tak hrozný se mi to nezdá, ale rozhodně slabší než předešlé díly. Musel bych hodnotit za 4, ale dávám pět. Možná jsem jedinej kterýmu se ten film tak líbil, nevím proč mám prostě slabost na akční filmy. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nová misia, nový parťák Byron Mann, ktorý je z doterajších parťákov najmenej otravný, ale Berenger stále nudí rovnako ako ten koncept. Bavilo ma len pár normálnych prestreliek v uliciach a sem tam pekný kaskadérsky kúsok. Ale celkovo to je už slabšie a debilnejšie ako predošle diely. Ďalšie už asi vynechám aj keď v niektorých aspoň neotravuje Berenger. 3/10. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to přelouskat v mute režimu jak doporučuje TeeAge. Dokonce jsem si mezitím odskočil vykonat i velkou potřebu, ale vše bylo spíše k neprospěchu.. Momenty, když jsem měl zapnutej zvuk byly lepší, ale dát tomuhle lepší hodnocení, ukřivdil bych spoustě jiným filmům. Levné céčko. Berenger už příliš vyčpělý na tuhle roli. Aha, on si troufl ještě na další tři Snipery. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Příběh jsem docela snesl, ale hlavní postavě jsem nežral, že je elitní odstřelovač. Polovina akčních scén byla absolutně přehnaná ( v čele s tou kdy Thomas Beckett v noci trefil nepřátelského odstřelovače devítkou na nějákých 100-200 metru do oka ) a chvílema jsem se fakt nestačil divit. V celku jasné céčko a pro mě 25%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Dva poslanci, kteří se objeví na začátku filmu, jsou pojmenováni Mangold (Andrew Lawrence) a Pennycate (Domingo Elias De la Garza). Jde o poctu Tomu Mangoldovi a Johnu Pennycateovi, autorům knihy "Tunely Cu Chi". (BloodMax)

Reklama

Reklama