Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tematikou mám rád a nezáleží na žánru, takže jsem si to nenechal ujít. Když přežijete prvních dvacet minut, které moc zábavné nejsou, tak se to pak zlepší. Vtipy a silnější místa střídají slabší a je jen škoda, že těch silnějších je tam jen pár, ale i tak je to příjemná oddechovka, která neurazí. ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tohle ničím nepřekvapuje, je to do puntíků nalité do všech klišé - počáteční problém - jeho řešní, katarze, osvícení, dojemný konec. Tvůrci se lekli dosti kontroverzního tématu a tak se z daného prostředí moc netěží, spíše se jedná o lehké naťukávání. Škoda, že těch vtipů tady moc není. Ale jako vata, na jeden večer to stačí, plus tak krásná bloncka v hlavní ženské roli. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tři je málo ne s ohledem k postiženým spoluobčanům, ale k připomenutí (nakopnutí) formou virtuální facky nám (ne)normálním, jak se má doopravdy žít a ne živořit. Bála jsem se, aby příběh nějak neujel nežádoucím směrem, ale nestalo se tak. Naopak parta milých prostoduchých opravdových lidiček se chovala přirozeně při zachování sebe sama, což převést do herectví musí být hodně těžké. Nevím, čím to je, ale bylo mi v jejich společnosti tak nějak lehčeji a velmi příjemně, což není nic nového, ale stejně se nejde nezamyslet nad tím, co (kdo) je vlastně DNESKA normální?! ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Relatívne slušná komédia, ktorú však pochováva úplná predvídateľnosť deja. Na jedno pozretie v poriadku, viackrát ale už nie. Body tomuto filmu rozhodne zvyšuje samotná myšlienka dostať na plátno aj čosi zo života mentálne postihnutých a tiež sympatická Katherine Heigl v úlohe "objektu túžby." V žánri romantických komédii kvôli deju nič nové, každopádne, pozerať sa to rozhodne dá. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama