Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slevinovi se právě moc nevede. Jeho dům byl určený k demolici a on se vydává za svou přítelkyní, která má však již jiného. Aby se dostal z toho všeho, půjčí si byt svého přítele Nicka Fishera v New Yorku, zatím co on je mimo město. Avšak Nickova nepřítomnost přibude na seznam jeho problémů. New York je nebezpečné místo pro život, s podsvětím plným kriminálníků a gangsterů. Ale dva z nich jsou nejrespektovanější: Rabbi (Ben Kingsley) a Boss (Morgan Freeman). Kdysi partneři a nyní úhlavní nepřátelé. Jeden druhého obviňují z nedávných záhadných vražd bookmakerů. Mezitím se Slevin seznamuje se svou krásnou sousedkou Lindsey. Jejich flirt je však brzy přerušen, když se Bossovi lidé vrátí pro Nicka do jeho bytu. Nikdo neví jak Nick vypadá a Slevin gangstery nedokáže přesvědčit, že není ten koho hledají. Slevin se tak ocitne před Bossem a dostane onu příslovečnou nabídku, která se nedá odmítnout - Slevin zabije Rabbiho syna a jeho dluh bude splacen. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Kejdlo

Kejdlo (hodnocení, recenze)

rounen: Tak to se máš čím chlubit :) jáá na to nepřišel ani po druhém zhlédnutí.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

dobrej filmek,Josh Harnett mě překvapil svým výkonem...a jinak sexy Luci Liu,hodně se mi tady líbila...mělo to férový děj...Josh se prostě jen pomstil za smrt svých rodičů...přál sem mu to a ze začátku jsem si říkal že to bude určitě ten malej kluk,protože záběr neukázal že ho ten najatý vrah zastřelil,jen přiložil pistol k hlavě a nic...takže jsem tušil že to bude Josh... 4*

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Velmi, velmi příjemné překvapení. Snad jen trochu moc romatiky na závěr. Ale co naplat, Holywoodský hlavní hrdina přeci nemůže být někdy kdo je pro pomstu ochoten ušpinit si ruce ;-(...

justaboy

justaboy (hodnocení, recenze)

skvělej film a ty pseudointelektuální kecy u Komentáře uživatelů k filmu, který jsou pod 3* mě fakt dojímají. K filmu by měl asi být návod: Nedívat se, pokud je IQ nižší, než 80.

majky91

majky91 (hodnocení, recenze)

keď som to pozeral prvý krát, v polovičke som od toho odišiel. Film musel čakať založený v skrini 2 roky aby som ho mohol ohodnotiť za ****

M.lasicka

M.lasicka (hodnocení, recenze)

Protože mám ráda filmy, u kterých se postupně skládají jednotlivé, zdánlivě nesouvisející sekvence do koneční podoby celého příběhu, byla jsem filmem nadšena. Místy hodně drsné, ale závěr za to stojí... Je to jistě věc vkusu, ale jsem přesvědčena o tom, že každý, kdo film v klidu shlédne, nebude litovat.

Ygan

Ygan (hodnocení, recenze)

akcnak tezko, napinavy mozna, krve velice skromne, hlaska zadna, pointa jasná uz od zacatku, hartnett dobrej...

BellC

BellC (hodnocení, recenze)

bože ty mi mluvíš z duše!!!! a k tomu nádhernej josh hartnett... bwezkonkurenční

lekr

lekr (hodnocení, recenze)

Jeden z nej akčňáků co sem kdy viděl...napínavej, krvavej, plnej hlášek a plnej zvratů....tak překvapivý a bombastický konec by snad nikdo nečekal!!!!!!!!!!!!!

kibot

kibot (hodnocení, recenze)

Výborná ukázka, že i klišé může zaujmout. Zápletku pomsty viděl každý už stokrát, ale tahle mě nenudila.

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Tenhle film má aspoň spád, nenudím se u něj, ale jak ho někteří mohou srovnávat s Revolverem od Guye Ritchieho???!!! U Revolveru jsem usnul.

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Snáď prvý film v ktorom mi nevadila Lucy Liu a Bruce učesaný "na hezouna" je podivuhodne celkom cool. Nerozumiem však českému názvu, skoro som mal obavu si ho pustiť, v domnienke, že to bude lacné akčné béčko...

Catsamir

Catsamir (hodnocení, recenze)

Scénáristicky, režijně i herecky skvěle zvládnutý film s (alespoň pro mě) naprosto nečekaným koncem.

praethoria

praethoria (hodnocení, recenze)

väčšinu takýcht filmov zvyknem hned "prekuknúť" včas. Pri tomto ma ani nenapadol koniec.Možno preto že som unaveny.ale aj tak 4*

Tyler

Tyler (hodnocení, recenze)

canakja : Dej si za tu Lucy přes hubu, buď  tak laskavej...

sefrak

sefrak (hodnocení, recenze)

Tak takhle přeložit to snad umíme jen v Čechách.Nic jsem od toho nečekal (soudě podle posledních Willisových filmů),a byl jsem příjemně překvapen.film měl velmi zajímavý scénář a Josh Harnett byl přesvědčivý.Willisovi stačila 1 jeho poloha .Velmi příjemné překvapení.

Jenda

Jenda (hodnocení, recenze)

Další hlod Intersoňáckýho překladatelského umění - Mr. Goodkat = Smith, dobrej kat

Jenda

Jenda (hodnocení, recenze)

no jo, distributorem je Intersonic, tak to se pak takovýmu názvu nemůžeme divit. Ti by i ze Sněhurky udělali "Drama v lese" nebo " Tajemství hvozdu" atp.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

se mi nelibi tyhle filmy,kde se celou dobu dejou nesmyslny veci a na konci vam to vesvetli v nejakym 5 minutovym klipu,bleee.

majesty

majesty (hodnocení, recenze)

POMO - mas zaujimave komentare k filmom.. Ak je film skvely, nenapises ze je skvely, ale ze chce byt tarantinovkou. ked tomuto filmu si dal 3* tak to celkom nechapem. no respektujem TVOJ nazor. dufam ze to je tvoj nazor. ps - Tento film vrelo odporucam kazdemu kto ma rad humorne hlasky a zaroven celkom slusnu zapletku.. zrele 4* jednoznacne.

MadChild

MadChild (hodnocení, recenze)

Jako aby tenhle film měl jen 80? Asi by to chtelo REVOLUTION na CSFD!!! Ty samý lidi a hroznej "nadhled"...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Cedr: No když si přečtu "Nabít a Zabít" (a vidím plakát), tak je mi jasné že to bude nějaké gangsterka ve které se nikdo na nic neptá a hned radši střílí. A vím že tam bude dost mrtvých.  No a k tmu nějaký zvláštní příběh a  je to přesně ono :-)

Honasan

Honasan (hodnocení, recenze)

Ať si říká kdo chce, co chce - tenhle film můžu. Zajímavá zápletka, konstantní dějový příděl vyvážený hereckými výkony Joshe, Bruce, Bena a Morgena..

NALBERTik

NALBERTik (hodnocení, recenze)

heh ten nazev uplne hustýý, ten typos co to preklada by zaslouzil nakou zvlastni cenu....
Jinak souhlasim ze je to asi nejlepsi akcnak ( ci jak to nazvat ) letoska zatim... a kdyby fakt zabili aj Lucy Liu mozna by to nakonec melo este lepsi prichut....kdovi :)

Yogurt

Yogurt (hodnocení, recenze)

Vynikající film, s hodně dobrým scénářem. Škoda že konec nabere tak rychlý spád. Jinak perfektní herecký výkon Willise a Freemana.

Cedr

Cedr (hodnocení, recenze)

Najít a zabít.... toho kdo vymyslel ten překlad názvu...

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Distributor voe (nebo pátráš po konkrétní osobě?:))

BTW s tou naší kino premiérou to zase pěkně projebali aneb .. ale však to znáte :(

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

H_M: Typický (otřesný) český distribuční překlad .. něco se ti nezdá na jejich originalitě?

thoosah

thoosah (hodnocení, recenze)

Paradni filmecek. Absolutne jsem necekal, ze se dej vyvine tak, jak se vyvinul. Skvela prace hercu, reziseru, celeho tymu. Povedla se jim tajemna a nepredpovidatelna atmosfera, ktera jasne naznacuje cestu k peti *. Jeden z nejlepsich kousku tohoto roku.

 (hodnocení, recenze)

Heslo filmu: Nic nezůstane nevysvětleno.

Balu...

Balu... (hodnocení, recenze)

Kdy bude Lucky Slevin u nás v kinech? ..Chci ho; tohle je jeden z mála filmů, u kterého se hodí vyměnit 19" lcd za plátno =)

Johnnyka

Johnnyka (hodnocení, recenze)

tento film jsem viděl v březnu tohoto roku v Anglii, nechápu proč to u nás ještě není. Jo, vřele doporučuji , hlavně pro milovníky Bruce. :-)

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

Už se velmi těším na tento kousek od mého oblíbeného režiséra. Trailer vypadá velmi fajnově :) jo a btw otazka: nevíte někdo náhodou co se stalo Harnettovi s tim tetováním na zádech, zde ho nemá..jen tak informačně se ptám, zarazilo mě to :)

Mgb21

Mgb21 (hodnocení, recenze)

po skouknuti traileru jsem natěšenej, něco va stylu Snatch či Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Související novinky

Bond má prvního kandidáta na režii?

Bond má prvního kandidáta na režii?

03.05.2017

Po miliardovém Skyfallu nám bondovská série nabídla Spectre, které se dočkalo horšího přijetí a nevydělalo ani 900 milionů dolarů. Filmová logika v takových případech velí zastavit stroje a zvážit… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Reklama

Reklama