Reklama

Reklama

Příběh jednoho zvláštního léta podle bestselleru Ann Brasharesové. Čtyři dlouholeté přítelkyně se musí poprvé rozejít na delší dobu. Na společném nákupu objeví podivné džíny, které všem perfektně padnou. Rozhodnou se toho využít a zůstat díky kalhotám v kontaktu. Každá dívka si džíny ponechá na týden a uvidí, jestli jí přinesou štěstí, pak je pošle dál. Za každým týdnem se skrývá příběh a i když mezi kamarádkami leží mnoho mil, stále existuje pouto v podobě putovních kalhot, které jim umožňuje sdílet radosti, lásky i strasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi při narození ustřihli pindíka, zavřeli mě do věže pouze s kupou knih z červené knihovny a na mé 14té narozeniny by mi pustili tento film, možná bych byl s hodnocením někde jinde. Bohužel ale žiju v reálném světě a tak si nejsem jistý, jestli se nad tímhle citovým vydíráním protkaným všemi kliše ze všech romanťáren, které vás zrovna napadnou, smát, brečet nebo se urazit. Ale možná jsem pouze příliš velký cynik. A teď si jdu dát dvojku, protože jsem upřímně zvědavý, co narvou tam. Přijde mi totiž, že všechna srdceryvná traumata jsou již vyčerpána. // Nejoblíbenější příběh: Dokumentaristka // Celkově: 40% ()

cab 

všechny recenze uživatele

Ctyri nejlepsi kamaradky zustanou spolu v kontaktu v prubehu prazdninoveho odlouceni pomoci magickych dzin, ktere je schopna obleci kazda z nich. Coz naznacuje, ze divak bude svedkem ctyr pribehu a co se tyka jejich kvality a zajimosti, jsou mezi sebou nesrovnatelne. Me zaujala predstavitelka Leny i jeji pribeh. Vysledne hodnoceni je velmi pozitivni, i kdyz je to porad jen romantika pro zenske, protoze jsem si nepripadal, ze se divam jen na nejaky naivni patos vymyslu. 70% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $39,053,061Tržby Celosvetovo $42,013,878║ Stačilo to trošinku prestríhať a mohla to byť ešte o kus príjemnejšia jazda s putovnými nohavicami, je tam zopár takých pomalších miest, kde sa príbeh neposúva ale rovnako tak aj niekoľko "nečakane" veľmi silných. Mladá herecká zostava zapôsobila a Ken Kwapis sa ukazuje ako dosť zručný režisér. /65%/ ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Byla by chyba odsoudit tenhle film jako pitomoučkou podívanou pro teenagerky, protože nakousává vážná témata, nijak je nezlehčuje, podává je příjemně věcným, ničím nezastírajícím a sympaticky nehollywoodsky patetickým způsobem. Jasně, až na jeden motiv všechny trable hlavních hrdinek dojdou šťastného konce, ale to nic nemění na tom, že kdyby všechny teen filmy byly takhle "ze života" (své na tom určitě bude mít podíl scenáristky Delie Ephron), bylo by to skvělé. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Forma vítězí nad obsahem, ale obsah je taky fajn. Není to teen comedy, ale schyluje se to k tomuto žánru. Můj dojem je ale dobrý, jen škoda, že střihači moc stříhali :-) Ono, kdyby se určité scény protáhly (umírající holčička na lůžku) a jiné zase vystříhaly (na žádnou si teď nevzpomenu a právě proto by ve filmu neměly být), mohl z toho vzejít velmi dojemný film. Líbí se mi taky dobrá výprava, za ní tu třetí hvězdičku. Když to shrnu, potenciál filmu byl obrovský, ale seriálový režisér všechno urychlil, jako by vše podstatné i nepodstatné musel natlačit do půlhodinového závěrečného dílu nějakého seriálu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Brian, kamarád Tibby a Bailey, je v knižní předloze špinavě blond, o asijském původu tam není jediné zmínky. (delaware)
  • Blake Lively prý na konkurz při obsazování hereček do role Bridget vešla do místnosti a než udělala cokoli jiného, položila na stůl svoji fotografii. Porota si myslela, že si z nich dělá legraci, ale potom, co po nějaké době opustila místnost, si všichni byli jistí, že právě ona je tou jedinou správnou Bridget, kterou hledají. (delaware)
  • Pana Vreelanda, otce Bridget, ztvárňuje ve filmu skutečný otec její představitelky (Blake Lively) - Ernie Lively. (delaware)

Reklama

Reklama