Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na soukromé škole se koná slavnost vítání prvňáčků. Mladý učitel George Hanson je pyšný na program, který s dětmi nastudoval, radost mu kazí jen to, že nepřišel jeho přítel, doktor Robert Joley. Po slavnosti se George účastní večírku u bohatého literárního agenta Sydney Millera, otce jedné z malých žaček. Seznamuje se tam s nevlastní sestrou Sydneyho manželky Constance Ninou Borowskiovou. Mladá žena se ho zeptá, jestli nemá zájem o byt, doslechla se, že se prý bude stěhovat. Tak se George dozví, že jeho přítel Robert chce se vztahem s ním skoncovat… Poté, co se tak skutečně stane, se George nastěhuje k Nině a hned od začátku si oba mladí lidé výtečně rozumějí. George se pokouší zapomenout na zklamání s Robertem a pro Ninu je mladík vítanou změnou v nepříliš vydařeném vztahu s advokátem Vincem McBridem. Po čase ale Nina zjistí, že je těhotná, a pomalu se utvrdí i v tom, že dál už s Vincem žít nechce. George jí nabídne, že se o dítě budou starat společně, zůstanou přáteli a budou spolu i nadále bydlet. Vince to zprvu navýsost roztrpčí, nakonec ale musí tvrdou realitu přijmout… Jednoho dne Georgeovi opět zavolá doktor Robert Joley: chce, aby s ním jel na konferenci kritiků do jeho bývalé školy. George zprvu váhá, ale nakonec souhlasí. Nina jeho odjezd sleduje s obavami… Na konferenci se George a Joley setkávají s profesorem Rodneym Fraserem a jeho mladým přítelem, hercem Paulem. A právě mezi Paulem a Georgem od první chvíle přeskočí jiskra. Postarší a rozumný Rodney vše sleduje rezignovaně, George se ale obává, jak na novou situaci zareaguje Nina… (TV Prima)

(více)

Recenze (86)

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho jenom kvůli Alanu Aldovi, přestože Jennifer Aniston je mou oblíbenkyní. Aldu jsem moc často neviděl, ale dostalo se mi velice zajímavého filmu. Zápletka je rozhodně neotřelá, leč trošku pitomoučká a rozhodnutí hlavní hrdinky si v reálu nedokážu představit. Nutno ocenit, že až do samého konce jsem nevěděl, jak to tedy vše skončí a tím pádem jsem se ani moc nenudil (ale ani nesmál). Na takovou hereckou sešlost bych čekal lepší výsledek, ale na jejich hraní si stěžovat nemůžu a nakonec jsou to sice 3*, ale díky originalitě a nevyzpytatelnosti lepší 3*. ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch mnoha romantických komedií, které nenaplňují ani daný žánr, jen tak uplynou a proto se hodí jako audiovideo kulisa ke studiu něčeho nezajímavého. Zlí jazykové tvrdí, že jsou i takoví jedinci, kteří kvůli čumění na tyto americké kraviny neudělají napoprvé ani zkoušku z farmakologie. Ale to Jenn a Zahn jistí. 30%. Produkce: Twentieth Century Fox ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektní romantická komedie. Miluju, když z filmu cítím všechny emoce a taky krásné poetické rodinné prostředí. Paul Rudd v roli charizmatického George Hansona, který je gay a zároveň hledá tu svou cestičku kterou se bude dál ubírat a není si tak uplně jistý kudy vykročí spolu s jedinečnou a geniální Jennifer Aniston podobenstvím názorů a životního příběhu jakoby z oka vypadla její osudové roli Rachel z přátel i když není na místě jí do této škatulky pořád řadit jelikož ušla velice dlouhou a plodnou cestu životem do jedné z výšin herectví. Alan Alda byl ve filmu naprosto bez chyby :-). ()

5150 

všechny recenze uživatele

50%.. Romantické komedie a Jennifer Aniston, tak to můžu. Tato se mi však líbila nejméně z těch, co jsem zatím viděl. Asi nejspíš proto, že to tak úplně romantická komedie není, Jennifer je povětšinou ustaraná a smutná, a Paul Rudd se k ní moc nehodí ( to oblečení - hrůza ). Navíc písničkový doprovod je slabý a zápletka připomíná TŘI DO TANGA..)) ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Není to nijak hlubokomyslný příběh, ale klasika se šťastným koncem, i když ne takovým jak by si člověk představoval. Prostě krásný oddechový film o trošku zvláštních vztazích. Ale i přes svojí jednoduchost nádherně krásný a romantický. Mě se to prostě líbilo a když je nálada tak je to přesně typ příběhu, který je vhodný:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama