Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Pitrson_CZ 

všechny recenze uživatele

Skvělé tempo a svižnost filmu doplnuje (černý) humor... Method Man a Redman je zárukou zábavy a skvělých gagu s hip hopovou tématikou...není ani nouze o hosty na spolupráci s filmem kývli Cypress Hill což se týká filmu tak i geniálního soundtracku...pro fandy Metha a Reda nebo Wu-Tangu povinnost!!! GET HIHG :)) IWORY!! ()

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby mi bylo 12, tak je tohle ten největší odvaz a fakt hustej nářez. Jenže mi 12 není a tak jsem vlastně až tak moc nebavil. Výstupy Jamalla a toho druhýho, už si nepamatuju, jak se jmenoval, mě opravdu nepobavily. Všechno to bylo tak nějak moc praštěné, což mi obvykle nevadí, ale tady mi to nějak nelícovalo. Přitom rozjezd byl slušný, aneb týpek co hoří a vyskočí z okna.. jenže pak film vyšuměl a neusnul jsem jenom díky Rammsteinům, kteří mě "probudili". 20% ()

Reklama

Delaney 

všechny recenze uživatele

Nesnášim hip hop, nesnášim hopery, nesnášim černý co melou o rasismu a žijou si ve zlatě, nesnášim hip hop, nesnášim vyhulený vtipy, nesnášim hip hop, nesnášim všechno co ve filmu je... 1* za asi tři vtipy, Hectora Elizondu, a za to že z jistýho úhlu pohledu ten film dokazuje jak zoufalý jsou hopeři a všechno okolo... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Intro - How High: The Soundtrack ,2. Part II - Redman ,3. Round And Round Remix - Method Man ,4. Cisco Kid - Redman ,5. America's Most - Redman ,6. Yes Sir, Dean Cain, Sir (Skit) - How High: The Soundtrack ,7. Let's Do It - Redman ,8. We Don't No How 2 Act - Redman ,9. Who Wanna Rap - Streetlife ,10. Fine Line - Saukrates ,11. N 2 Gether Now - Limp Bizkit ,12. Party Up (Up In Here) - DMX ,13. What's Your Fantasy - Ludacris ,14. Da Rockwilder - Redman ,15. I Love NWA (Skit) - How High: The Soundtrack ,16. Bring Da Pain - Method Man ,17. How To Roll A Blunt - Redman ,18. All I Need (Razor Sharp Remix) - Method Man ,19. Big Dogs - Redman ,20. How High Remix - Redman , ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

40% - U tohohle budou uchcávat tak maximálně kucí s kšiltem nakřivo a kalhotama s rozkrokem na kolenou. Pro ty ostatní, k nimž se s pýchou hlásím, uvidí film, který jde tak trochu mimo ně. Nenudil jsem se, to ne, ani jsem se však nebořil smíchy. Koukat se na to dalo, ale tento filmový subžánr já neocením, pokud není vtipný až na půdu, což tohle nebylo... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama