Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Kelly Brook je krásná ženská. Díky tomu je na co koukat. Jinak nic, co by stálo za zmínku. Vše je tak obyčejné a taky občas nelogické, že to jen zabije čas, ale nezabaví. Očekával jsem něco víc. Minimálně trochu napínavý psychothriller - Billy Zane není špatný herec, tak proč ne - ne! je to skoro romanťák s jednou vraždou. Chabé! ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Je potřeba vzít v úvahu, že režisér počítal s tím, že i když je to břečka, tak obsazení herecké role to alespoň z poloviny zachrání (a povedlo se, podle spousty komentářů). Já se rád podívám na nádhernou čičinu v bílých plavkách, ale to podle mě netvoří celek filmu a už vůbec ne hodnocení (tedy ne v tomto případě :-)). Strašně mě iritovaly ty neustále čistoskvoucí bílé plavky a Jackova škaredá pleška, ale na druhou stranu se mi líbilo prostředí filmu a na nedělní televizní leháro před prací určitě vyhovující rychlokvaška. Když jsem film před druhou reklamou únavou vypl, za 3 minuty jsem ho zase zapl, protože mě děsně zajímalo, jak to dopadne, což je u filmu podstatné. Myslím, že o ztroskotancích jsme viděli už daleko nepochopitelnější rychlokvašky, takže zlatý střed - 50%. ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězda je za to, jak jsem se při scénách s čarodénicó nasmála. Debilní závěr filmu ho u mě připravil o další možnou hvězdičku, bohužel se to tu nedá popsat, přece jenom je to thriller, že? Jen vysvětlení, aby si někdo nemyslel, že jsem čekala happy end - nečekala. Jinak ztráta času, chudáci, kteří si to museli odsedět v kině. Kelly Brook je pěkná, zajímalo by mě, čím si tam celou dobu holila nohy a podpaždí a stejně jako Enšpígla, v čem si prala plavky a taky že se jí za tu dobu nerozpadly. Ale to jsou detaily, aspoň že neměla silikony:-) ()

MeaCulpa 

všechny recenze uživatele

Variace na Modrou Lagunu, kterou táhne řádně nesympatický Billy Zane a v bílých plavkách oděná Kelly Brook (a hádáte správně v několika scénách se obejde i bez nich). Bohužel film mě hodně pokazila závěrečná pětiminutovka, která naprosto nesmyslně začala prostřihávat do závěrečného souboje hlavních rivalů voodů motivy, který byly WTF v tom nejhorším slova smyslu. 5/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama