Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (445)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Kvalitní thriller s kvalitními a velmi sexy herci - sexy Rachel McAdams, sexy Cillian Murphy s nádhernýma očima. Doslova se k sobě hodili, moc jim to slušelo. Prostě sexy dvojka. Bavil jsem se dobře ! Krásný romantický film. ,-) :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Wes Craven je taká režisérska legenda, že sme radi za každý film, ktorý ešte v svojom veku natočí. Na druhej strane ale vždy máme vyššie očakávania aj od na prvý pohľad tuctových námetov v jeho podaní, že sa nevyhneme sklamaniu. Nočný let je iba priemerná tuctová, celkom napínavá jednohubka, ktorá rýchlo vyšumí a vracať sa opakovane k nej budú iba hard core fanúšičky Cilliana Murphyho. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film "Nočný let" ma zaujal predovšetkým svižnou, profesionálnou réžiou Wesa Cravena. Tento skúsený horrorový borec si pri ňom tak trocha odskočil do iného žánru. Natočil napínavý, konverzačný thriller s akčným koncom, ktorý sa hodne podobá tomu z "Vreskotu". Lisa Reisertová, mladá, úspešná hotelová manažérka sa práve vracia z pohrebu svojej starej matky, keď si ku nej v lietadle, akože náhodou, prisadne modrooký, sympatický mladík, ktorý sa predstaví ako Jackson Rippner. Za neškodnou fešáckou maskou sa však skrýva nebezpečný zločinec. Pre Lisu sa tak let z Texasu do Miami stane hotovou nočnou múrou. **** ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se zděsil, že půjde o další katastrofický film - jejich éra mě zrovna neoslovila. Naštěstí se děj ubíral jiným směrem. Rachel McAdams byla příjemná, C. Murphy se na roli parchanta vyloženě hodil. První 2/3 filmu obstojné, hodně mě vytáčila bezmoc, ale takhle filmy prožívám běžně; konec mi kazilo pár nelogičností na konci, zkrátka si myslím, že by se člověk zachoval trochu jinak. # V rámci žánru snímek drží průměr, na tolik ohrané téma se nesnaží až tak kopírovat. 70% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film pojat jako krátkometrážní snímek, odehrávající se celou dobu v letadle, nejspíš bych hodnotila i čtyřmi hvězdičkami. Jenže se zde bohužel vyskytla jistá "technická závada." První část filmu "Ve vzduchu" je zvládnuta skutečně brilantně. Cillian Murphy to na nás valí mistrně, v některých scénách mi skutečně lehce tuhla krev v žilách. Rachel McAdams je půvabná a sympatická žena, a ve své roli obstála velmi přesvědčivě. Avšak jakmile letadlo v poklidu přistane, začíná část 2. - Na zemi. Najednou, jako bych sledovala úplně jiný film. Co scéna, to klišé a o konci filmu ani nemluvě. Říkala jsem si, při sledování oné druhé části, toto že má být od Wese Cravena? ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Interiéry lietadla, kde prebiehala časť natáčania, sú interiérmi Boeingu 767. Pri viacerých záberoch zvonku však možno rozoznať iné typy lietadiel, ako Airbus A320, Boeing 727, Boeing 737 a Boeing 777. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama