Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (445)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Wes Craven je taká režisérska legenda, že sme radi za každý film, ktorý ešte v svojom veku natočí. Na druhej strane ale vždy máme vyššie očakávania aj od na prvý pohľad tuctových námetov v jeho podaní, že sa nevyhneme sklamaniu. Nočný let je iba priemerná tuctová, celkom napínavá jednohubka, ktorá rýchlo vyšumí a vracať sa opakovane k nej budú iba hard core fanúšičky Cilliana Murphyho. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Poté, co mi Cillian ukázal v Batmanovi svou pravou tvář, už se mi jeví ve všech rolích tak nějak stejně. Tady byl taky padouch, prý sympatický. Ráchel hrála jako o život, ale trochu bylo poznat, že jí to moc nejde. Vcelku zajímavý námět a průměrné dílko, po všech stránkách. Až to bude dávat TV v nočních hodinách, klidně to dám znovu, ale dvd určitě hledat nebudu ()

Reklama

Faye 

všechny recenze uživatele

Pokud se na vás někdo culí víc než je obvyklé, snadno upoutává vaši pozornost, a pokud k tomu ještě „všechny náhody“ jsou na jeho straně, tak pozor! Mohlo by se jednat o člověka, který si vydělává „odklízením nepohodlných osob“. Logické návaznosti sice občas drhnou, ale jinak docela solidní drama odehrávající na dvou sedadlech v letadle, mimo letadlo je to ovšem poněkud slabší. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Držet se film po celou dobu pouze v kulisách letadla, neměl bych žádné připomínky. To se ale nestalo. Posledních dvacet minut totiž smetlo pečlivě vybudovanou atmosféru ze stolu během několika okamžiků, celé předchozí dění na obrazovce znehodnotilo a Noční let se tak pro mne stal jen "další" thriller, který vytahují z průměru vynikající herci. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Parádně rozehraný thriller, který se však postupem času mění v obyčejný akční průměr. Dokud spolu na ploše dvou metrů čtverečních vedou nejdříve přátelskou diskuzi a poté psychologický boj Rachel McAdams a Cillian Murphy, má film všechny atributy pro napínavou a dynamickou podívanou. Jakmile se však McAdams změní v akční uragán schopný propíchnout krk obyčejnou propisovačkou, či ukrást auto, nabrat na kapotu nájemného vraha a projet s ním domem, vypaří se veškeré doposud vybudované napětí rychleji než pomine jedna turbulence. Snímek se s posledním vypětím sil doškobrtá do cíle a to svítí na ukazateli stopáže pouhých 78 minut! Co bylo možno zachránit, zachránil vynikající Cillian Murphy, jehož vizáž, projev a hlas se dají souhrně doplnit slovem - charizmatický. Rachel McAdams se očividně snaží, svůj herecký um doplňuje emočními výjevy, stejně však po celou dobu hraje druhé housle. Celkem pěkná Beltramiho hudba. Na sobotní večer můžu doporučit. 26 miliónů dolarů(rozpočet)/95,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově). ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Cillian Murphy o roli Jacksona tolik stál, že si pouhé dva dny před svojí svatbou zaletěl z Anglie do Hollywoodu, aby poobědval s režisérem Wesem Cravenem. Ten mu později roli dal s tím, že si ho získal svýma očima. (Martinibaby)
  • Když žena na letišti polije Lisu ledovým cappuccinem, výraz Rachel McAdams není hraný, ale doopravdy překvapený. Nevěděla, že nápoj bude tak studený. (Martinibaby)

Reklama

Reklama