Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženu unese během rutinního letu neznámý muž a hrozí jí, že zavraždí jejího otce. Tak je vtažena do komplotu proti jistému politikovi; má totiž svému únosci pomáhat při jeho likvidaci. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (445)

paascha 

všechny recenze uživatele

Poté, co mi Cillian ukázal v Batmanovi svou pravou tvář, už se mi jeví ve všech rolích tak nějak stejně. Tady byl taky padouch, prý sympatický. Ráchel hrála jako o život, ale trochu bylo poznat, že jí to moc nejde. Vcelku zajímavý námět a průměrné dílko, po všech stránkách. Až to bude dávat TV v nočních hodinách, klidně to dám znovu, ale dvd určitě hledat nebudu ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že Wes Craven už je minulost a musím uznat, že jsem se kurva mýlil. Méa culpa Wesi, natočit takhle svižný thriller umí málokdo. A tím svižný myslím, všechno. Například bitka maniaka s kudlou proti hlavní hrdince s baseballkou byla fakt namakaná. Navíc herecké obsazení bylo výborné, Cillian Murphy a jeho psychopatickej ksicht nezklamou nikdy a Rachel McAdams to slušelo a opravdu si získala, mé sympatie. A ještě jedna pochvala pro Cravena, konečně někdo natočil film s odpovídající stopáží a zbytečně to nenatahoval na úkor spádu a švihu. Prostě v rámci žánru excelentní dílo. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Parádně rozehraný thriller, který se však postupem času mění v obyčejný akční průměr. Dokud spolu na ploše dvou metrů čtverečních vedou nejdříve přátelskou diskuzi a poté psychologický boj Rachel McAdams a Cillian Murphy, má film všechny atributy pro napínavou a dynamickou podívanou. Jakmile se však McAdams změní v akční uragán schopný propíchnout krk obyčejnou propisovačkou, či ukrást auto, nabrat na kapotu nájemného vraha a projet s ním domem, vypaří se veškeré doposud vybudované napětí rychleji než pomine jedna turbulence. Snímek se s posledním vypětím sil doškobrtá do cíle a to svítí na ukazateli stopáže pouhých 78 minut! Co bylo možno zachránit, zachránil vynikající Cillian Murphy, jehož vizáž, projev a hlas se dají souhrně doplnit slovem - charizmatický. Rachel McAdams se očividně snaží, svůj herecký um doplňuje emočními výjevy, stejně však po celou dobu hraje druhé housle. Celkem pěkná Beltramiho hudba. Na sobotní večer můžu doporučit. 26 miliónů dolarů(rozpočet)/95,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Craven sa vrátil! 'Scream 3' a 'Cursed' boli poriadne omáčky, ale toto bola pecka!. Veľmi dobre vychytil thrillerovú pointu, napätosť na jedničku a skvele ju spracoval na minimálnom priestore (dve sedadlá v lietadle) za minimálny čas a hlavne peniaze. Ku koncu uplatnil svoje horrorové skúsenosti, ktoré divákov (aspoň mňa) vytrhli zo sedadiel. 90%. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriler. Bohužel takový ten dost typický, který mě ničím neohromil a ničím nepřekvapil (hlavní myšlenka a vůbec celý děj se dal docela dobře předvídat). Byl plný klišé, konec byl skoro až k smíchu a navíc jsem Rachel její roli vůbec nevěřil. Cillian sice podal nadprůměrný výkon, ale jen on mi na 4* nestačí. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (20)

  • Cillian Murphy o roli Jacksona tolik stál, že si pouhé dva dny před svojí svatbou zaletěl z Anglie do Hollywoodu, aby poobědval s režisérem Wesem Cravenem. Ten mu později roli dal s tím, že si ho získal svýma očima. (Martinibaby)
  • Filmovanie snímky prebiehalo striedavo v Los Angeles a Miami. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama