Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Parketovic domě bude horko a nejen díky letnímu sluníčku. Přistěhují se k nim noví, cizokrajní sousedi - početná a živá rodina Bumpusů a hned vyhlásí válku tatínkovi (Charles Grodin - Beethoven, Půlnoční běh). Mladého Ralpha (Kieran Culkin) zaměstnává válka s šikanujícím tyranem ze sousedství. Nejde o souboj pěstní nebo slovní, ale spíš o boj na život a na smrt se zabijáckou káčou. Do šarvátky se zapojí i maminka (Mary Steenburgen - Philadelphia), když se postaví do čela “velké námořní omáčkové rebelie“. Vraťte se do nostalgického světa Vánočního příběhu a prožijete s Parkerovýmí jedno nezapomenutelné léto! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (9)

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Dobře, děj si až tak přesně do detailů nepamatuji, ale naprosto jasně si vybavuji kazetu s nápisem "Moje letní story", kterou strkám do videa a usedám do křesla s plyšákem. Moje srdcovka z dětství, stejně jako Všude dobře, doma nejlíp. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování A Christmas Story rovněž režírované Bobem Clarkem, rovněž podle románu Jeana Shepherda. Mnohem slabší než první díl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Spomienky na dospievanie prerozprávané retrospektívou jedným z hrdinou príbehu. Ralphie Parker si nostalgicky zaspomína na dávnu letnú story, kedy bol ešte malým chlapcom. Druholigová rodinná komédia, v ktorej si zahral jednu z hlavných úloh Kieran Culkin. Je to mladší, menej talentovaný brat snáď najznámejšej detskej, filmovej hviezdy deväťdesiatých rokov minulého storočia Macaulayho Culkina. Takže v bratskom, hereckom súboji Kevin McCallister versus Ralphie Parker, jasne vyhráva blonďavý Kevin, čo ostal "Sám doma". ** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

It Runs in the Family je voľným pokračovaním Vianočného príbehu (1983), respektíve je to akoby jeho letná verzia. A rovnako skvelá. Tentokrát sa odohráva snímka v úžasných a krásnych 40.tych rokoch minulého storočia. Hlavnú úlohu si strihol Kieran Culkin (brat Macaulaya Culkina). Absolútne nepochybujem, že ak si túto snímku pozreli ľudia, ktorí boli malými deťmi práve v 40.tych rokoch min.storočia, museli sa im tískať slzy do očí, keď videli tú krásnu nostalgickú dobu. Chlapci sa na ulici napríklad hrajú s cool vĺčikmi (česky Káča), za nimi premávajú krásne veterány a do toho úžasná dobová hudba. Rozhodne môžem túto nenápadnú, málo známu snímku odporučiť všetkým fanúšikom tejto doby, tak aj všetkým, ktorí majú radi detskú rodinnú komédiu s množstvom zábavy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

“Vy nám chcete zdaniť paštiku?” Pokračovanie môjho najobľúbenejšieho vianočného filmu si našťastie plne zachovalo ducha jednotky. Aj keď je o triedu slabšie. Hlavne príjemní herci to držia. Grodin a Steenburgenová. Ja ju mám celkom rád, taký ten milý, maminkovský typ, jak keby americká Sally Hawkins. Svojim spôsobom. Z môjho pohľadu jej dosť uškodila rola vo Philadelphii, pre ktorú ju veľa ľudí neznášalo. ()

Raviola 

všechny recenze uživatele

Velmi oddechová letní story o jedné rodince. Rozhodně ničím neurazí a příjemně naladí. Najdou se i velmi vtipné sekvence. ()

Reklama

Reklama