Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, tak nízké hodnocení? Jako dítě jsem Krokodýla Dundeeho milovala. Teď už se mi toho sice kromě jeho jména moc nevybavuje, ale když jsem viděla toto pokračování, tak se mi to všechno pěkně připomnělo a u hodně scén jsem se opravdu upřímně zasmála. Sice to tak úplně na 4 hvězdičky nebylo, ale na 2 jak říká zdejší hodnocení taky určitě ne, takže jsem se rozhodla mu trochu přilepšit. :) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byli sme na tom jako puberťáci v kině.Bavil sem se královsky.Po čase sem si uvědomil,že z toho Hogan udělal infantilní podívanou pro malé.Je to škoda,po těch letech se dalo určitě zapracovat na lepším scénáři.Co ale Paul posral nejvíc,je vynechání klasické Dundeeovské muziky,malé zapojení Lindy a hlavně to neměl dělat tak infantilní a neměl se tak zesměšňovat.Přišlo,že mezi ním a Lindou to vůbec nejiskří,jako by tam ani nechtěla hrát.Bylo takové moc umělé a ten šmrnc se vypařil někam do Bushe.Ale hlal bych,kdybych tvrdil že jsem se nebavil,jen míň,než bych si moc přál.Určitě veliké zklamání. 55%. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hoši australští jsou pořád ranaři a ti kreténi v Los Angeles jsou jako vždy bezbraní. Né, teď vážně. Třetí díl už nemá vůbec kouzlo toho pravého australského dobrodružství, jaké bylo možno vidět v předchozích dílech. Je to pouze degradace kvalitní značky na rodinnou komedii s dějem tak dementním, až to bolí. Nicméně jedna hvězda je za nesmrtelného Paula Hogana a Lindu, a ta druhá za místami dobrý humor, který mi přišel trefný a skutečně srandovní. Jinak je to ale film, který kdyby nevznikl, nic se nestane. Dal bych i tři hvězdy, ale oproti těm minulým dílům je to prostě minimálně o dva stupně horší. 49%. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tohle úděsné pokračování už nemělo nikdy vzniknout. Smutný pohled na legendu, která měla skončit druhým dílem. Nejde ani tak o stáří obou hlavních protagonistů, ale spíše o to, že tohle už nemělo žádný smysl, nápad, humor taky ne. Evidentně si na tom chtěl někdo jen namastit kapsu a přiživil se na dobrém jméně a věděl, že ikdyž natočí pitomost, tak lidi na ni půjdou. Co víc k tomu dodat.... 40% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama