Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip už není vtipem - a těžko lze uvěřit, že drsňák Mike Dundee zůstal i po letech civilizací nepolíbený téměř jako při své návštěvě New Yorku. Krokodýlí muž nám zkrátka zestárnul a jeho v pořadí třetí film už nemá zdaleka takový tah na branku jako dva předcházející. Žádný velký comeback - a nic, co by stálo za zapamatování … I tak jde o slušnou, i když jenom mírně nadprůměrnou zábavu, kterou není třeba zatracovat. Možná nejsem úplně objektivní, ale myslím, že trochu nostalgie si občas můžu dovolit - i když třeba ovlivní můj pohled na nepříliš úspěšné pokračování dvou mých oblíbených filmů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než oba předchozí díly. Nevím, možná to bylo tím děckem, které mě neskutečně sralo, možná to bylo už ne tak zajímavým a humorným příběhem. Přece jenom uběhla dost velká doba a původní divácká základna už dost zestárla. No a v konkurenci se stejně starými komediemi už tomu prostě začal docházet dech. Méně humoru, méně zábavy – bylo to sakra poznat. Alespoň že ta Linda Kozlowski je (byla) pěkná baba. To však větší úspěch předem nezaručuje…45% ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod proč jsou tu samý odpady. Dundee zestárl, dostal se do 21. století, ale pořád je zábavný (boj s ovladači, chytání skunka, přepadení, gay club), akční (závěrečná akce s pašeráky) i dobrodružný (krokodýl na začátku). Samozřejmě, už to není ono jak byla jednička nebo dvojka, ale pořád je to fajn podívaná. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) je zpátky v civilizaci ... tentokráte v Los Angeles. Dundee se vydává na cestu soukromého očka, aby pomohl své ženě s pátráním po záhadné pašování cených obrazů z bývalé Jugoslávie... Ehm, Hoganovi asi docházejí dolary, tak je potřeba připomenout lidem kdo je to Krokodýl Dundee. Střet "primitiva" s civilizací vždycky zabírá (viz. Krokodýl Dundee 1 a 2 či Bohové musejí být šílení), tak jen změníme město (New York je pro béčka) a jedem... Pár scén vtipných, jako celek to ale moc nefunguje. Hvězdičky za nostalgické vzpomínky na první díly... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ježiš, čo si doteraz žil v jaskyni?“ – „Odkiaľ to vieš?“ Smutný pohľad. Prvý KROKODÍL DUNDEE bol príjemný austrálskym spestrením. Dej nebol nič moc, ale pohodová atmosféra, austrálsky imidž a skvelý Paul Hogan, ho vyšvihli medzi klasiku 80. rokov. Už druhý diel bol výrazne zadýchanejší, ale určité nostalgické čaro nebolo možné uprieť ani jemu. Bohužiaľ, úplne zbytočný tretí diel je nielen mizerne napísaný, mdlo zrežírovaný a zle zahratý, ale tiež tragický. Tragický kvôli starému Paulovi Hoganovi, ktorý sa nikdy nedokázal presekať cez prekliatie hviezdy jednej úlohy a keď mu výlety do iných žánrov nevyšli (radšej sem ani tie tragédie nebudem vypisovať), nezostávalo mu nič iné, len sa vrátiť k svojej najslávnejšej úlohe. Lenže v roku 2001 už bolo neskoro, bola úplne iná doba, robili sa úplne iné filmy a aj publikum bolo úplne iné. Pár starých fanúšikov jednotky a dvojky na trojku zavítalo do kina, ale inak v nich Paul Hogan pôsobil ako dinosaurus, ktorý nevie, čo robí, tvári sa zmätene, robí na pľaci chaos a dúfa, že to "nejako" dopadne. Scenár je otrasne nevtipný; až mi pripadalo trápne pozerať sa, čo si tvorcovia predstavujú pod pojmom „humor“ (a to ma rozosmeje všeličo). Humor je najdôležitejšia vec filmu – a už tá totálne zlyháva. Všetko ostatné (dialógy, akčné scény) nemá ani zmysel komentovať. Dá sa za plus trojky pokladať fakt, že to nie je hnoj, ale "len" zúfalá nuda? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama