Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak já se přiznám, že druhé pokračování se mi líbí podstatně víc než jednička. Za prvé tu máme jasnou zápletku a za druhé se také více rozehrává děj v rodné Austrálii, kde Mik využívá místního prostředí pro vtípky a trochu toho napětí. Ostatně i v novém domě v New Yorku toho zažívá víc a je to zajímavější. Líbila se mi hudba, ale australská anabáze je přeci jen kapánek lepší. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Dvojka je geograficky přesně opačná jedničce, ale bez ztráty atraktivity, přestože je místní hodnocení aktuálně o nějakých 14 % nižší než u jedničky. Rozhodně bych neřekl, že by byla dvojka o tolik horší. Vtipné je to stejně, jenom jsme namísto romantické složky filmu dostali složku akční, kde hlavní záporák i jeho lokajové mají dostatečné charisma, aby utáhli tu negativní část. Podle mě trochu jiné než jednička, ale ne horší, navíc s (na komediální poměry) uvěřitelně navazujícím dějem. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Krokodíl Dundee 2" je uspokojivým pokračovaním odzbrojujúceho  prvého celovečerného filmu s austrálskou hviezdou Paulom Hoganom. Filmu sčasti chýba romantická linka a zakladá skôr na akčnú dobrodružnú zápletku so zbraňami a drogami. Moja výtka sa týka, že film má príliš málo humoru na to, aby išlo o komédiu. 6/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je svině.. Svérázný Mick Dundee (duchovní otec příhod lovce krokodýlů Paul Hogan) je i se sympatickou Sue Charltnovou zpátky. Neoddiskutovatelná síla hlavního dua je ústředním tahákem veleúspěšné minisérie (první díl ukrojil neuvěřitelných 328 milionů dolarů, druhý pak bezmála 240 milionů dolarů). Sice je dvojka tak trochu nastavovanou kaší, která navíc do příběhu roubuje drogové dealery, neurazí ale jako osmdesát procent dnešní komediální produkce. Svoje kouzlo si rozhodně zachovala. Dundee prostě suverénně patří k mým skutečným rodinným srdcovkám té doby (Sám doma, Cesta do Ameriky). 65% ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Dundeemu přibyl záporák. Zkouší si taky akční výraz. Humor se tu neopakuje. Dobrých nápadů je pořád dost. Jenom bych řekl, že je tu už až moc obdivovaný. Ze všech stran mu všechno lehce vychází. Záporáci tu jsou fakt neschopní. Ani z nich nejde moc strach. Film ale stále sype supr hlášky. Zábava pořád výborná. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama