Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Komerční záležitost stejně jako druhý díl. Vše čim vynikal první díl, tento postrádá. Celým filmem se táhne vůně peněz, které za to dostali a také nuda. Nedoporučuji tento film proto, že jsem na něho slyšela záporné recenze snad všude. Je mi líto, že to takhle skončilo, ale nedá se nic dělat, život jde dál.... :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám z tohto filmu podobný pocit ako u POLICAJTA Z BEVERLY HILLS 3. Dokonca tu nájsť aj určitú podobnosť. Snímok sa odklonil od atmosféry predchádzajúcich hitov a prešiel do detinskosti a sebaparódie. Podobne ako Murphyho prepadák. Ostal už len tieň toho, čo v 80. rokoch trhalo kasové rekordy. Som však za priemerné hodnotenie, aj keď si to možno snímok až tak nezaslúži, pretože Dundee je stále sympaťák, aj keď jeho činy sú väčšinou trápne ako komické a aj dej sa vezie pomerne svižnou rýchlosťou. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Ano... furt je to sranda (akce skunk nebo "Mal Gibson" prostě pobaví), ale už je to jednou převařená polívka umocněná tím že sama sebe vykrádá... Pokud to někdo bere jako poctu a recyklace "the best of Dundee" tak budiž, ale jinak je to provařená hromada gagů doplněná o nějaké ty povedené novinky. Nic víc. Jen by mě zajímalo jak by se na film díval někdo kdo první dva filmy nezná... nevím totiž jestli za ten průměr u mě nemůže víc nostalgie a znalost právě těch dílů předchozích. ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Přesně jak píše gouryella: "naprosto nesmyslné oživování mýtu"... Třetí celovečerní film bylo podle mě chybou natáčet, nedosahuje totiž zdaleka kvalit druhého filmu natož prvního. To, co v prvním celovečerním filmu skvěle fungovalo zde působí už jako umělé nalepování a natahování originálního schématu z australského buše. Chyba lávky vážení snénáristé a pane režisére. Verdikt: 2* a 40 %. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Ne, že bych se nabavil, to určitě ne. Jako komedie na odpoledne to rozhodně nemůže urazit, ale prvnímu ani druhému dílu to nesahá ani po kotníky. P. Hogen je pořád fajn. Mně už ze zvyku moc neberou pokračování o hrdinech, kdy je v dalších dílech doplňují jejich často dokonalé děti (viz Mumie apod.). Scéna s M. Tysonem dobrá!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • Paul Hogan (Mick Dundee) v jednom z rozhovorů uvedl, že námět na Krokodýla Dundeeho v Los Angeles jej napadl během cesty do Litomyšle, kam zavítal v roce 1993.
    (Indy21)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama