Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než dvojka, ale na jedničku to nemá. Lovec krokodýlů v Los Angeles, to nemůže dopadnout dobře, jako tomu bylo ve scéně se skunkem či s likvidováním anakondy v zábavním parku. Nechybí ani opětovné nevědomky Dundeeho ohledně známých osobností, jako tomu jsou tentokrát Mel Gibson, Tom Cruise a Pablo Piccaso. Dalšími skvělými scénami byly ta s mačkáním semaforu, návštěvou gay clubu, jak se báli zemětřesení v Los Angeles a hned ta počáteční, jak seděli na větvi stromu před krokodýlem, který je prohnal. Co se týče Lindy Kozlowski, tak ta z rajcovní vintage milfky vyrostla v rajcovní mature samici. [10225. hodnocení, 185. komentář, 45%] ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to není ono, bohužel. Ne, že bych se nabavil, to určitě ne. Jako komedie na odpoledne to rozhodně nemůže urazit, ale prvnímu ani druhému dílu to nesahá ani po kotníky. P. Hogen je pořád fajn. Mně už ze zvyku moc neberou pokračování o hrdinech, kdy je v dalších dílech doplňují jejich často dokonalé děti (viz Mumie apod.). Scéna s M. Tysonem dobrá!! ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Michael J. Krokodíl Dundee, buranský dobrodruh z Austrálie, ktorý sa zhodou okolností ocitol v New Yorku, sa mi nikdy nepozdával. Ani v druhom pokračovaní (Krokodíl Dundee 2), keď sa so svojou americkou družkou Sue vrátil späť do svojho rodiska, si u mňa svoju reputáciu nevylepšil a ešte viacej si ju naštrbil v tretej časti s názvom "Krokodýl Dundee v Los Angeles". Furt mi na tom niečo vadí. A nie je to len preto, že herec Paul Hogan je hodne nesympatický kolohnát, no aj celková atmosféra, či ak chcete aura, či feeling, tejto dobrodružnej, akčnej komédie mi je proti srsti. Ani neviem poriadne napísať prečo, ale skrátka je to tak. Nepáči sa mi to. Dundee mi jednoducho nezapasoval. * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21,15miliónaTržby USA $25,635,682Tržby Celosvetovo $39,438,674║ Dosť neskoro sa zobudili s týmto pokračovaným a vznikol z toho už len výkrik do tmy, strašne slabý odvar oproti prvým dvom predchodcom. Začal som to pozerat ale 3x ale any raz som to nedokázal dopozerať. /30%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)
  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama