Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (245)

codeas 

všechny recenze uživatele

* (hvězdïčku) dávám jako varování českým filmařům.. Plno český filmů, z let minulých, nebylo nejlepších, často na csfd hodnocených jako špatný, ale oproti tomuto je každý výborny.... Děj (pokud se to tak dá nazvat) je téměř nulový a je o ničem. Herecké výkonny nulové, všichni hráli tak jako by kameru viděli poprvé - to se týká hlavně hlavních protagonistů. Pouze ustřední písnička filmu je jediné co si v hlavě uchováte.. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ano je to stupidní, předvídatelné, nekvalitní, herecky - kromě skvělého Kryštofa Hádka - neúnosné a hlavně nesedí postsynchrony. Už je to asi po 4té co jsem si tento film pustila - shoda okolností kdy to dávali v televizi apod. no a dnes naposledy. Vlastně snad :D. Skutečně mě pobavila scéna kde Kryštof Hádek sedí ve vaně opilý a mluví tím héliovým hláskem :D. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Foret a Lobl boli sice desni, ale Hadek ako hlavny bol ok a to jeho "aha" je zlatucke(ti dvaja zjavne POMOvi nestali ani do zanesenia medzi hercov:-)) )A musite vsetci uznat, ze to nema uplne najbeznejsi dej alebo teda zaver co sa tyka teen komedii o panicoch a pod:-) Akurat je skoda traileru, ten sa vyziva skor v zaciatku filmu a mne teda vobec nenapovedal, o com to bude. Myslela som, ze o nejakej lasocke Foreta. No a kedze nie, milo prekvapilo:-) Inak ta kamera zaostrujuca na jednu vec a pozadie nechavajuca total rozmazane mi strasne vadila, hlavne ked som na sale sedela hlavne kvoli kontrole pripadnych poruch na filme. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, sice trošku přidávám, ale o tak velkou sračku se zas nejedná. Film sice moc o sobě nedrží a z podprůměru ho tahají herci(Hubinská. Hádek, Čtvrtníček, Bartoška a kěkdo by se i ještě našel) a sem tam podařenej forek. Ale že bych se u něj kdovíjak nudil, to ne. Škoda jen, že část filmu a hlavně jeho stylovost za každou cenu zavání trapností až na půdu. ()

#47 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat že jsem se u Expertů sem tam zasmál, občas ale byla úroveň humoru dost křečovitá, ale na druhou stranu se zase film vyvaroval fekálních rádobyvtipů konkurenčních teen-komedií a celkově působil o něco málo líp než třeba Kokotek s Mádlem na prknech. Scénář sice vypadá že ho někdo spíchnul přes noc v knajpě, ale faktem je že těch 86 minut uběhlo jako voda, hudební stránka byla výborná, Hádek nakonec svojí "velkou roli" zvládl celkem s přehledem, Čtvrtíček byl kouzelný jako vždycky...no dám teda 3 hvězdičky (v rámci žánru to je celkem good). ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Režisér filmu spomína: "Film sa pôvodne volal Expert - moji producenti chceli za každú cenu nadviazať na Snowboarďákov, a tak ho bez môjho súhlasu premenovali na film Experti. Moja argumentácia, že je to chyba, že takto cielime na iného diváka, nikto nebral vážne. Keď sa v kinách objavovali štvorročné deti, ktoré čakali Snowboarďákov 2, tak pochopili, že niekde urobili chybu, ale to už bolo neskoro." (Raccoon.city)
  • Kryštof Hádek (Oskar) pozerá zo strechy ich domu do susedných okien fotoaparátom Nikon F80. Je to klasická kino-filmová AF zrkadlovka, určená najmä pre náročnejších amatérov. (Raccoon.city)
  • Spevák a herec Michael Foret, ktorý si vo filme zahral jednu z hlavných rolí Bukowského, natočil k filmu tiež videoklip. Jeho pieseň bola použitá aj pri záverečných titulkoch, rovnako sa v klipe objavujú zábery z filmu. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno