Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina ostře nabroušené komedie se živí jako mluvčí tabákové firmy. Je vtipný, výmluvný a odzbrojující a je schopen překroutit každý argument a otočit ho ve svůj prospěch. Když to pěkně zabalíte a naservírujete s úsměvem, je kouření vlastně celkem fajn. Časy se ale mění a všude je plno lidí, co bůhvíproč bojují proti kouření. Jak zařídit, aby cigareta byla zase "cool"? (Palace Pictures)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (845)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film mi ubehol velmi rychlo, mal sice svizne, vtipne dialogy, ale nezanechal vo mne nic, aby som mu mohol dat az 4 hviezdicky. Herecke vykony su vynikajuce, ale u mna tak na jedno pozretie. Inac zaujimave je, ze cely film je iba o fajceni, ale ziaden z hercov okrem tych zaberov zo starsich filmov tam nefajcil. ........02.04.2008 ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Milý filmík, ktorý však nieje ani tak o cigaretách, ale o jednom chlapíkovi, ktorý sa žíví tým, že kecá. Prostredie cigaretového priemyslu je len zámienkou pre ďalší americký film s (ne)morálnym posolstvom a "veľkou" výpovednou hodnotou, no vtipom a satyrou sa nešetrí, takže som to prehrýzol. Plusom je hlavňe Aron Eckhart, ktrorý si "argumentujúceho" Nicka naozaj užil a celkovo kvalitná atmosféra, na ktorej sa podpísali hlavňe scény s Robentom Duvallom, ktoré akoby vypadli s nejakej klasickej gangsterky. Nemajte prehnané očakávania a budete sa dobre baviť. (6.8/10) ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Úvodních cca 30 minut bylo jasně za 5 hvězdiček, ale potom se tam nějak začaly řešit vztahy fotra se synem a zábava pomalu mizela a naopak začala přibejvat nuda. Naštěstí ve filmu zůstaly ještě setkání OSS (obchodníků se smrtí), při kterejch jsem se vždycky na chvíli probral z letargie a díky tomu jsem to taky dokoukal. Jinak nevim, jak na tento film pohlížej kuřáci. Já jsem nekuřák. Ale věřim tomu, že třeba film s názvem "Děkujeme, že chlastáte" by se mi líbil víc :-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nick Naylor je geniálny diablov advokát a Aaron Eckhart ho zahral dokonale. Ešte som ho nevidela v úlohe, ktorá by mu lepšie sadla ako táto. Jemnú Mariu Bello by som tiež nečakala v takejto roli - ale užila si ju nádherne - ten chladný pragmatizmus jej neskonale svedčí! Tento film je tak krásne cynický, sarkastický a zároveň realistický, že slabšie povahy ho asi budú ťažko rozdýchavať ;-) THANK you for smoking! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6,5miliónaTržby USA $24,793,509Tržby Celosvetovo $39,323,027Tržby za predaj DVD v USA $16,639,130 //počet predaných kusov 860,244Maškrta, takto dobre využité herecké obsadenie(Eckhart, Bello, Duvall, Elliott, Holmes ,H. Macy, Simmons,...) sa len tak často nevidí, perfektné vypilované dialógy, rovnako tak aj suchý humor. Jason Reitman je fakt talent, po otcovi(Ivan Reitman) zdedil asi len to najlepšie, plus niečo na vrch. /100%/ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (22)

  • V scéne, kde sa Nick (Aaron Eckhart) ospravedlňuje svojím priateľom z OSS, požiada Polly (Maria Bello) Bobbyho (David Koechner) o kúsok koláča, z ktorého vezme syr spolu s malou americkou vlajkou, no v nasledujúcom zábere sú už opäť na vrchu koláča. (N0X.)
  • Sam Elliot (Lorne Lutch) nechtěl, aby jeho postava vzala peníze. Režiséru Reitmanovi trvalo přes tři hodiny, než ho přesvědčil, aby scénu zahrál podle scénáře. (don corleone)

Související novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (více)

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

Pintor, escultor, diseñador y cineasta

06.11.2006

Život Salvadora Dalího, světoznámého španělského surrealistického malíře, si už co nevidět vezme na mušku osobitý Andrew Niccol, autor vynikajícího dramatu Obchodník se smrtí založených, jak jinak,… (více)

Reitman a zbouchnutá školačka

Reitman a zbouchnutá školačka

27.07.2006

Ač je otěhotnění v mladém věku závažným tématem a nelehkým materiálem pro filmové zpracování, stane se ústředním motivem tragikomedie JUNO. Tu měl původně režírovat seriálový tvůrce Brad Silberling … (více)

Reklama

Reklama