Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

mac000 

všechny recenze uživatele

Povedené retro, které stojí za to vidět přinejmenším kvůli skvělým hereckým výkonům Jareda Leto a Johna Travolty (i když Salma Hayek nezůstává poc pozadu). Kdesi jsem četl, že film je jako L. A. Confidential zkřížený s Černou Dahlií. Docela to sedí. Režisér věnoval film svému dědovi, skutečnému policistovi Elmeru C. Robinsonovi ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušná gangsterka, která je založena na základě skutečných událostí. Dvojice Martha Beck (Salma Hayek) a Raymond Fernandez (Jared Leto), kteří se do sebe na první pohled zamilují, začnou cestovat a vyhledává starší vdovy, které se zamilují do Raymonda, aby je mohli posléze okráct a nakonec brutálně zavraždit. John Travolta předvedl slušný výkon a dokázal, že poslední dobou nehraje v samých kravinách. Na filmu mě nejvíce zaujala velice jistá režie Todda Robinsona. Scénář není špatný, ale místy by mu nevadilo malé proškrtání. Gangsterka, která nezklame, ale zase ve vás nezůstane moc dlouho. Pro mě tak tři a půl hvězdičky, ale za závěrečný rozhovor Travolty a Salmy dám čtyři...... ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Takovej jakoby neonoir, celkem slusne obsazenej...ale presto, jakoby slo o nekolik ruznych filmu zmotanych dohromady. Hlavne tedy myslim provedenim, tempem, naladou...nebo jak to rict. Dokoukat to lze, ale ze bych si to nekdy pustil znova....tezko. Skoda. V podstate to vse vyjadril celkem presne ve svem komentari kolega Shushika... 3- ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Mně to tedy nepřišlo nijak významně zábavné. Travolta mi tady nepřišel jako bůh ví jaký herec. Působilo to na mě dost utle - kecy, kecy, kecy, kde jsou? Máme je. Najednou je našli, zatkli a popravili. Díky Salme Hayek je na co koukat. Nejen, že je to kočka první třídy, ale i dobrá herečka. Psychopatku zde hrála fakt hezky. A to jak kroutila prdelkou? Oh jeah! Celkově je u mě tento film spíš podprůměr, přišel mi spíše nudný, jen sem tam zase naopak úsměvný. Třeba: "Kolik stojí ten pes?" "Ten není na prodej." "Všechno má svou cenu!" "Tisíc dolarů" "Tisíc dolarů, to beru?! - prásk a dědula to má za sebou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $188,565Tržby Celosvetovo $2,517,423║ Obsadenie priam delikátne, herecky ani nie je moc čo vytknúť, dejovo pútavý thriller. Salma Hayek až v nevšedne drsnej úlohe ale ona sa vie vždy dobre obracať, aj v tých drsnejších polohách. /60%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)

Reklama

Reklama