Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Takovej jakoby neonoir, celkem slusne obsazenej...ale presto, jakoby slo o nekolik ruznych filmu zmotanych dohromady. Hlavne tedy myslim provedenim, tempem, naladou...nebo jak to rict. Dokoukat to lze, ale ze bych si to nekdy pustil znova....tezko. Skoda. V podstate to vse vyjadril celkem presne ve svem komentari kolega Shushika... 3- ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to vyložená prohra. Člověku podobná kriminálka lehce zpříjemní nudný večer a obsazení má v podstatě hvězdné. Travolta podle mne rozhodně nepatří do starého železa a své postavě dokáže vtisknout aspoň náznak herecké studie (podat český herec podobný výkon, hned z toho kouká Český lev), Leto je svým proplešlým vrahounkem zase minimálně zajímavý a Hayeková je jednoduše kočka za každých okolností. Slušná rutina. II Scénář: Todd Robinson. 60% ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Kriminalni pripad, podle skutecnych udalosti, je veden dvemi detektivy (John Travolta a James Gandolfini), kteri se dostanou na stopu (Jared Leto a Salma Hayek). Tato dvojice se vzdy predstavuje jako sourozenecky par (ve skutecnosti silene vasnivy milenci) osamelym ovdovelym panickam s kterych za pomoci sarmu a mazanosti Leta vymohou vse cenne a zlocin zakonci brutalni vrazdou. V zanru nic prevratneho, pricemz potencial na neco vetsiho byl. 65% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Relativně různorodá kriminálka, která sice možná nezaujme jednoduchým a přehledným dějem, ale rozhodně nadchne kontrastem, který divákovi nabízí. Chvíli vidíme téměř až retro kriminálku plnou drsných poldů "klaďasů" a hned o minutu později vidíme duševně silně chorý pár, vraždící mnohdy slušně brutálním způsobem ženy a malé děti. Lonely Hearts určitě nejsou špatný film. Slušných herců je zde hned několik. Bohužel ale snímek zkrátka nechytne za srdce. Postava Travolty je vyloženě umělá. Jeho citové problémy jsou ve filmu zbytečně zvýrazněné a nevěrohodné. Citová vazba se synem je rovněž špatně vykreslena a nad vraždícím duem taky visí pár otazníků. Není to vyloženě špatný projekt, ale absenci v kinech docela i chápu. Pořád to má blíže k televiznímu počinu. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Docela netradiční kriminálka s ucházejícím Johnem Travoltou v hlavní roli a mým oblíbencem Gandolfinim, který bohužel nedostal mnoho prostoru a jeho potenciál tak zůstal z větší části nevyužit, ovšem gestikulací, hlasovým projevem a funěním asi navždy zůstane hlavně nezapomenutelným Tonym S. Vždy jsem měl trochu problém s doceněním hereckých kvalit Jareda Leta a ani tentokrát mě jeho mírně přehrávající slizounek příliš neučaroval, zato nemálo narušená Salma Hayek mi s gradujícím dějem docela vyrazila dech, jak odpudivě svedla svůj part odehrát a na rozdíl od její reálné předlohy měla doopravdy čím oslnit, protože o skutečnou Marthu bych si pravděpodobně neopřel ani kolo... Myslím, že zdejší hodnocení přesně odpovídá celkové kvalitě filmu - slušný nadprůměr, který stačí vidět jednou za dva roky. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)
  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama