Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Na tom nechutném ksichtovi Stiflerovi byla jediná dobrá věc jeho máma. Ta se ale tady nekoná. Zato tu máme blitky, sra.., psí ejakulace, prostě pošušnáníčko pro teenagery v té době mezi dětstvím a dospělostí, kdy ještě mají dětský smysl pro fekální humor, ale tělem už patří mezi dospělé. /18. 3. 12./ ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další variace na Stilfera tentokrát v podaní úchylnýho tenisovýho trenéra. Komedie, která stojí a padá s kadencí ulítlostí Seana Williama Scotta. Těch opravdu vtipných scén bohužel není moc, nebo příiš nefungují. Ze všeho nejvíc mě ale dostaly scény, kdy Sean William Scott pobíhá po kurtu jen v suspenzoru, nebo na sebe vyždíme měsíce nepraný slipy, nebo co to bylo. V určitých momentech překonává si svoje památný scény Stiflera z Prciček. ()

crha 

všechny recenze uživatele

Já se přiznám, že moc nechápu ty přehnané kritiky na tuto super komedii. SWS je perfektní a hraje neskutečné hovado. Ostatní postavy byly také dobré a to hlavně ředitel a samozřejmě slečna Sanchezová. Možná jsem primitiv, ale opravdu jsem se pobavil a několikrát i tlemil nahlas. A to jeho nesmyslný vzhlížení k bývalému kouči, kterej to měl totálně u prdele, bylo geniální. Jinak je to samozřejmě takové to schéma klasické sportovní komedie, v tomto případě okořeněné lehce fekálním humorem. Hovna se tu myslím ale přímo nevskytují. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo tak blbý a tak skvěle blbě zahraný, až musím Scottovi smeknout poklonu. Osmiletá holčička, která chodí za otcem s prosíkem o prachy na potrat, filipínská teen verze Danny Treja nebo nadržená učitelka španělštiny, to všechno jsou postavy tak strašně blbý a nerealistický, až to vlastně ani nebolí, ale docela příjemně baví :) Sám Gary (S.W.Scott) je vemeno non plus ultra, jehož jediným smyslem existence je hraní tenisu... a v tomto ohledu je to postava dovedená k takové absurditě, až je to vlastně dokonalý. Jasně, vůbec se nedivím, že film má 53% a pro většinu lidí je to odpad, ale ona je to prostě taková hovadina, až mě to neskutečně bavilo :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama