Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

MAXIKILLER 

všechny recenze uživatele

Příjemná tenisová komedie s nenapodobitelným Seannem W. Scottem. Randy Quaid je taky komik první třídy, a je škoda, že mu ve filmu nedali větší prostor. Takhle jsou všechny vtipné situace postavené výhradně na "Stiflerovi". Ten to ale i sólo dokáže poměrně slušně odtáhnout. Stále je tam ovšem spousta drobných nedostatků, a tak trochu zamrzí, že se od začátku jedná o "videovou" záležitost. Trochu více pozornosti, a mohl to být úplně někde jinde. Takhle jen lehký nadprůměr. 3,5 * ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

...dovolím si nazvať sa tenisovým fanúšikom. Nikdy som raketu nedržala v ruke no turnaje v televízii ma nejedenkrát prinútili udržať oči otvorené do piatej hodiny ráno, či naopak v túto nekresťanskú hodinu vstávať. To len k tomu, že tu bol predpoklad na to, aby ma film nadchol. Smola. Príjemná atmosféra síce ako-tak fungovala počas celej stopáže, ale vždy ju preťal typický, americký vtip založený na trapase, poprípade nechutnosti. Ja nehovorím, že to nemôže fungovať. Párkrát som sa skutočne zasmiala. Je ich tu však viac prepísknutých, než dobrých. Seann William Scott je obrovský sympaťák a robí zbytočné scény pozerateľnými. Dobre, dobre - vo výsledku ma zaujímalo, či sa skupinke študentov podarí vyhrať a budú konečne na titulnej strane novín namiesto futbalu, no viac ma potešili záverečné titulky. ...a ešte by som mala hodiť nejakú poznámku o Donaldovi Trumpovi, ale žiadna mi nenapadá. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komédia zaujímavá iba účasťou Seanna Williama Scotta, ktorý zaobstará pozerateľnosť snímku. Film je zaujímavý iba v tom, že bez okolkov ukazuje ako učiteľ bozkáva žiačku, prípadne objednáva striptérku svojmu zverencovi, pretože ho chce spraviť chlapom. Dej to vôbec nemá a bande outsiderom stačí vyhrať jediný zápas na to, aby sa stali majstrami a získali chýbajúce uznanie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak moc pěkná trapárna.Vždycky když vyjde nějakej sportovní film,vzpomenu si na První ligu,což bylo nesmírně zábavný,a musim ten film vidět.Ale bohužel tohle není vůbec vtipný.Tenhle herec,kterýho už začínám dost nesnášet,se po Prcičkách pořád točí v bludnym kruhu komedií,kde se blije,sere,žerou se výkaly a podobný dementnosti.Děkuju,ale víc už ne.10%. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jako náruživý tenista, jsem si našel pár situací u kterých se dalo pobavit. Celkově je, ale tahle komedie výrazný podprůměr a v mnoha ohledech i ubohost. Hlavní hrdina je totiž až takový asociál, že by se dal označit za zápornou postavu. To, že má tvář Stiflera je o to smutnější. Po Můj život idiota, jeho nejhorší film. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama