Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Gary je skrachovaný milovník tenisu, osud mu ho ale znova zavedie do životnej cesty a on sa tejto šance chopí a stane sa trénerom žiakov na strednej škole. Podarí sa im vyhrať štátne majstrovstvá? Herecké obsadenie: Komediálne výkony Seanna Williama Scotta (nar. 1976, USA)  povyšujú túto komédiu aspoň na priemernú úroveň. Je to jednoducho vynikajúci komediálny herec a podobná rovina mu sedí. Prevedenie: Množstvo fekálneho a absurdného humoru nad ktorým som maximálne zdvihol obočie ale iba veľmi málo som sa smial. Ale aj napriek tomu sa mi na to celkom dobre pozeralo a dopozeral som to do konca čo sa pri podobných amerických komédiách nedá  vždy povedať. Pocity: Príjemné pozeranie zabíja miestami veľmi nevhodný humor. Mám z toho dosť zmiešané pocity. A to finále bolo jedno obrovské klišé. Pridaná hodnota: Priemerná americká komédia akých sú tisíce ale z výborným hercom. 45% ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Další variace na Stilfera tentokrát v podaní úchylnýho tenisovýho trenéra. Komedie, která stojí a padá s kadencí ulítlostí Seana Williama Scotta. Těch opravdu vtipných scén bohužel není moc, nebo příiš nefungují. Ze všeho nejvíc mě ale dostaly scény, kdy Sean William Scott pobíhá po kurtu jen v suspenzoru, nebo na sebe vyždíme měsíce nepraný slipy, nebo co to bylo. V určitých momentech překonává si svoje památný scény Stiflera z Prciček. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

One man show v podání Seanna Williama Scotta ve filmu, kterej rozhodně neni určen pro intelektuály. Najdou se tam různý nechutnosti a při tenisu tam padaj hlášky typu "Který péro musíme vykouřit, abysme se dočkali spravedlivýho rozhodování?" nebo "Natrhni mu prdel a donuť ho, ať volíže sračky z tvýho velkýho ptáka." a řiká to dcera ředitele, který je 8 let. Mimochodem si nevzpomínám na jinej film, kde by dětská postava řekla nějakou vtipnou hlášku. To je docela vzácnost vtipná dětská postava. Randy Quaid je sice tady mezi herci uvedenej na druhym místě, ale zmizí cca v 10. minutě ze scény a už se po zbytek filmu prakticky neukáže. Ostatní herce ani neznám a většina z nich je tam jen tak do počtu. Je to taková buranská komedie poněkud fekálního charakteru. Kdo tenhle žánr nemá rád, ať si radši pustí něco od Godarda nebo Truffauta. Pro mě je to za slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama