Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám a komedie jakbysmet. Tak kde je problém? Že bych neměl rád konkrétně tenis nebo se při filmu vůbec nezasmál? Kdepak. S. W. Scott hraje taky solidně, ale zádrhel je u přemíry fekálního humoru, kterýho když je moc, tak hodnocení klesá. Tady padlo až na 50 %. Oblíbená část- proslov dcery při rozhodujícim střetnutí ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott je opravdu vtipný i když je trapný a drží nad vodou celý film. Bez něho by to byla nuda. Jeho speciální trapnovtipné kreace nemají chybu a být jich ve filmu víc, tak dám snad i čtyři hvězdičky. Bohužel je tam spoustu hluchých míst a člověk si na nějaký ten pořádný gag musí počkat. Třešničkou na dortu je Leonor Varela jako učitelka španělštiny. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Leiner si vždy potrpel na totálne uletené komédie. Ale toto je ale trochu moc. Prvá polka filmu ma skôr srala ako bavila. Neskôr keď sa môj mozog otupil som sa už aj zasmial. Je to tak medzi 2-3* hviezdičkami. Dám tri, lebo som sa minimálne 6 krát zasmial tak za každé dva vtipy hviezdu. Ale slabé 3*. Veľmi slabé. Nabudúce poprosím od Leinera lepšiu prácu. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama