Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při podání umím zavrtat tenisák půl metru pod antuku, běžně zvládám tenisovou simultánku na osmi kurtech s dvanácti protihráči současně a nečiní mi potíže ani prohodit tenisovou zeď backhandem cross, takže tohle pobíhání živočišného trenéra po kurtech je vyloženě zábavou pro mne. Potíž je v tom, že hranice dobrého vkusu jsou překračovány poměrně často a ani ta zábava není tak zábavná, jak by si trenérův suspenzor zasloužil. To však nic nemění na tom, že Sean William Scott podává se svým fešáckým knírem tak zarputilý výkon, že v budoucnu jistě vystoupá na žebříčku ATP až na neotřesitelnou pozici světové nuly. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Komedie, kde je vtip stavěn na nechutnostech (pozvracíme minulé výsledky, takřka nahý trenér běží na trénink, diskuze na záchodě a následný zvuk močení, atd...) nestojí logicky za moc a od odpadu ji zachraňují pouze občas vtipné scénky (pogo na školním plese, atd..). Tenis tu je propírán od začátku do konce, ale prioritní zaměření na něj není hlavně se řeší hlavní hrdina Gary. = 1z5 ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film sportovní a hraje tam prazvláštně až homosexuálně praštěný Seann William Scott (kterého za to mimochodem nechci kritizovat, ale snažím se věrně popsat tento "film") musím uznat, že jsem se občas dost pobavila. Každý známe ty americké teen komedie plné naprosto přehnaných sprosťáren, které nemají tak nějak nic společného s kvalitní zábavou. Gary a jeho skrytá homosexuální orientace na pozadí jeho tenisového příběhu, je přinejmenším úsměvná. Abych pravdu řekla, tak nemám nic proti orientaci jako takové, ale způsob jakým to Gary tutlá, je prazvláštní. Měla jsem občas pocit, že jsem se pobavila u filmu až škodolibě a spíše než vtipům jsem se smála její interpretaci. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Táto komédia je jasným dôkazom toho, že aj za pár dolárov sa dá natočiť slušný film. Seann William Scott je výborný komediálny herec, o tom niet pochýb. Scenár a réžia sú prispôsobené práve jemu a Scott svoju rolu zvládol na výbornú. Pozor však, film doporučujem len tej skupine ľudí, ktorí majú radi Seanna Williama Scotta a nevadí im brutálny humor, ktorý miestami hraničí s dobrým vkusom. Seann William Scott tu hrá až fanatického trénera tenisu, ktorý však má úspechy. Pohodový film, avšak nečakajte žiadneho Stiffmajstra ani nejaký filmový komediálny orgazmus. ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Film patřící rozhodně mezi ty horší, které se dají u Seann Williama Scotta vidět. Najde se tu pár vtipných momentů, ale jedná se o klasickou komedii bláznivého, přehnaného, někdy až nechutného rázu. Myslím si, že by bylo lepší, kdyby se Seann pro příště takovýmto rolím raději vyhýbal. Na druhou stranu je on jeden z mála bláznů, který se takovýchto rolí nebojí. To z něj dělá pana herce, že dokáže až tokovéhoto podprůměrného fimu udělat celkem slušnou zábavu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Napriek tomu, že film putoval v USA rovno na DVD, svoju kinopremiéru si odbil aspoň na Islande. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)
  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama