Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost. Trochu mě to mrzí. Sem-tam jsem se opravdu příjemně bavil, ale celkový dojem byl tak podprůměrný, že i 2** je moc. Absolutně nereálné situace, pitomé dialogy a stokrát kopírované klišé. K tomu nepříjemní herci, v rolích těch děcek určitě. Od půlky bylo jasné, jak to celé dopadne. Chjo. Škoda R. Russo i D. Quaida! ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Quaid a Russoová jsou v pohodě, ale tenhle film je prostě horor. Nesnáším děti a teď po tolika demonstracích debilních dětí už nechci mít parchanty vůbec, ani kdyby to byl šampion v kulturistice nebo talent na rozmnožování peněz. Hrůza!! Doporučuju film mladým párům, aby se nad sebou zamysleli a neplnili tuhle planetu dalším biologickým odpadem. ()

Reklama

waska 

všechny recenze uživatele

Škoda, že zůstalo jen u romantické, bohužel ale nijak originální a dost průhledné komedie. Ne, že by se na to nedalo dívat, to zase jó a se svojí drahou polovičkou to bylo určitě ještě lepší, ale některé "psí kousky" mi přišly hodně přitažené za vlasy, někdy trapné a někdy to vypadalo, že režisér už neví co by, tak tam střihnul zmatený nákup v obchoďáku. Aspoň, že se povedl casting. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jooo...., vypadat v padesáti tak neodolatelně a sexy jako Dennis Quiad a Rene Russo, a k tomu mít asi miliardu dětí - tak to se rozhodně otevírá kudla v kapse každému, který vypadá hůř ve svém věku i s jedním dítětem :D :D Tenhle film je sci-fi se vším všudy...Mít dohromady 18 dětí a zvládat to všechno levou zadní :D :D Vtipné - asi tím bylo myšleno to označení "komedie". Tenhle film považuji přesně za ten typický pro pubertální slečny, které se ztotožní s hlavníma mladýma hrdinkama a poté nedokáží pochopit realitu :D :D Pro mě tenhle film fakt není a lituji, že jsem u něj strávila ten čas... ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

"Moje žena si přála mít velkou rodinu a je to pro mě ta nejpřirozenější věc na světě." - nevím sice co říká v originálu, ale z takových křesťansko-demokratických keců se mi vždycky dělá špatně. Celý je to nevtipný s humorem pro tříleté děti a s romantickou zápletkou level "ovladač od televizoru křečovitě oběma spocenýma rukama držíc skoro hluchoslepá plačící důchodkyně Drahomíra - 87 let, domov důchodců Zlatá brána, pokoj 4, přízemí". Scénář mnohem horší než originál z šedesátých let, který jinak sám o sobě žádný terno taky nebyl. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Kapela hrající na párty je křesťanská alternativní rocková skupina Hawk Nelson. (HappySmile)
  • Nicholas Roget-King (Aldo) se původně ucházel o roli Ethana. Také Slade Pearce (Mick) původně usiloval o jinou roli, než kterou získal. (HappySmile)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)

Reklama

Reklama