Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lee se vrací z psychiatrické léčebny, kam ji rodina umístila kvůli sklonům k sebeubližování. Dívka si najde práci u advokáta Edwarda Greye a odhodlaně bojuje s haldou kancelářských povinností. Když poprvé dostane od šéfa výprask za špatně napsaný dopis, její zjihlé srdce si uvědomí, že On je ten nejlepší. Od té doby se pro oba stane práce zdrojem skvělých potěšení - Grey vynálezavě trestá a Lee blaženě trpí. O mladou ženu však nepokrytě usiluje její přítel Peter. Zvítězí "láska" nebo chladný rozum? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (457)

Filmpub.cz (Petr Čihula)

"Sekretářka se nese v přísně humorném duchu a všechny potenciální "explicit content" scény jsou v rámci slušných mravů a dobrého vychování. Snad právě proto si film zaslouží škatulku romantická (přestože v mírně přeneseném slova smyslu) komedie mnohem více než eroticky (i jinak) laděné drama, které…"

Filmweb.cz (Matej Šišolák)

"Film pokulhává v rovině "erotické", nechutná ani slibovanou "skandální" příchutí. Nefunguje ani nástin Elektřina komplexu ve vztahu k alkoholu holdujícímu otci. Pravdivý je spíše jako psychologické drama o osamělosti dvou trošku jiných osobností. Další procenta si film připisuje za komediální…" více

Kinema.sk (Jano Hušták)

"Máme do činenia s oným zriedkavým javom - inteligentným filmom o sexe a vzťahoch. Napriek všetkej bizarnosti pôsobia obaja hlavní hrdinovia presvedčivo a plasticky, dá sa do ich cítenia naozaj vžiť. To všetko by, samozrejme, nebolo možné bez prvotriedneho herectva Maggie Gyllenhaalovej a Jamesa…" více

Tiscali.cz (Michaela Klečková)

"Maggie Gyllenhaalová podává ve své první hlavní roli obdivuhodný výkon. Je stejně věrohodná jako zlomená pacientka psychiatrické léčebny, roztržitá, věčně nosem popotahující začínající sekretářka se shrbenými rameny, nemožným oblečením a prapodivným účesem, roztomile diblíkovská slečna na návštěvě…"

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Reklama

Reklama